Silvia Medium Pendel

599,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302020709

UMAGE Silvia Medium Skærm – 4 forskellige farver

Silvia Medium Skærm er en elegant og udtryksfuld lampeskærm, som både kan anvendes som pendel, væglampe, bordlampe eller gulvlampe. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe stativ eller pendelophæng til skærmen, da dette ikke er en del af produktet. Silvia Medium Skærm fås også i en mini-udgave, hvis diameter måler 32 cm.

Silvia Medium Skærm er fremstillet i plast og består af fine og karakteristiske blade, som placerer sig elegant langs lampen. Lampeskærmens udtryk er elegant, moderne og unikt, hvilket medvirker til at skabe en personlig og eksklusiv stil i dit hjem. Silvia Skærmen minder en smule om Aluvia Medium Skærm, men materialevalg og udseende adskiller sig dog en smule.

Denne lampeskærm fra UMAGE tager sig flot ud i flere kombinationer i hjemmet. Hæng den eventuelt som en pendel over spisebordet eller i soveværelset, eller placér den på et bordstativ i stuens hyggekrog, så den kan anvendes som bordlampe i læsehjørnet. Den kan med fordel også kombineres i en sammensætning med Silvia Mini Skærm. Derudover er Silvia Skærmen utrolig flot i større rum, som restauranter, store opholdsrum og kontorer.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Polypropylene & polykarbonat (plast).
Farve: Hvid, stål, messing, kobber. 
Diameter: 50 cm.
Højde: 41 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.

 

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Silvia Medium Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Silvia Medium Pendel

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm, Lysegrå
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på