Sento LED Filo Mat Krom/Hvid

7.635,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
6H17511MW+6K5075W2

Occhio Sento Filo pendel i matkrom og hvid

Sento filo er en unik pendel med sit enestående lys og muligheden for højdejustering med hejsemodulet, som kan tilvælges. Lampen er særdeles velegnet i stuen, enten i hjørnet ved læsestolen/tv’et eller over sofabordet, hvor lampen hurtigt kan hejses op, hvis den er i vejen, når der kommer gæster.
Sento Filo tager sig også specielt godt ud i køkkener, her især over spisebordet eller køkkenbordet, hvor lyset skal være ekstra godt. Med Sento Filo pendlen fra Occhio er det kun fantasien der sætter grænser: Lampens lysindstilling kan nemlig nemt tilpasses dit behov, helt uden berøring via den smarte OCchio-teknologi med infrarøde sensorer. Derfor kan man med simple håndbevægelser nemt dæmpe, tænde og slukke for lyset helt uden brug af betjening, så det passer ind i den rette stemning (denne funktion kan slås til og fra efter ønske). Det er muligt at styre/tænde hver lysdiode for sig, det vil sige, at selvom lampen kan lyse både op og ned, kan du nemt slukke lyset for neden, hvis du ønsker et indirekte lys i rummet opad eller omvendt kun benytte det nedadrette lys, hvis du ønsker et afgrænset, funktionelt lys. 

Valg af hoved – D-Hoved, C-Hoved eller E-Hoved

Når du vælger Sento Filo pendlen, skal du tage stilling til hvilket hovede du ønsker. Det er muligt at vælge et hoved, som skaber den belysning, du ønsker. Her er der tale om enten et C-hoved, et E-hoved eller et D-hoved. Som standard er lampen udstyret med et E-hoved dvs. et hoved, der har flat glas for oven og et buet linseglas for neden. Dette giver et fokuseret, afgrænset nedadrettet lys, og et mere spredt og diffust opadrettet lys. Et D-hoved har et buet linseglas både for oven og for neden, hvilket skaber et fokuseret, afgrænset lys både for oven og for neden. Se sidste billede i billedrækken ovenfor, hvor vi illustrerer, hvordan begge hoveder/linser lyser. Et C-Hoved har buet glas forneden og er lukket for oven, så lampen kun lyser nedad. Occhio Sento er udstyret med et drejbar hoved og et medfølgende håndtag i carbon, designet som en diskret tynd pind, der kan skrues af eller på, alt efter hvilket look du ønsker.

Occhio Air til mobil - brugervenlighed på luksuriøs vis

Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Tilvælger du Air-modulet, kan du styre alt belysning fra Occhio fra samme sted i dit hjem - nemlig din telefon.
Vælger du Air modulet i lampen, er der derudover også mulighed for tilkøb af en Occhio Remote (fjernbetjening) og hertil en væghængt holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt, nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af mobiltelefonen eller med håndbevægelser. I dag ønsker folk ofte de samme lys-senarier/lysstyrke til bestemte lejligheder, og her er fjernbetjeningen oplagt, da den kan gemme de oftest benyttede indstillinger. Du kan derfor spare bøvlet med at skulle indstille lyset med hænder eller på mobiltelefon hver dag. Familien eller vennerne kan på fjernbetjening hermed også nemt og hurtigt indstille lyset til hyggelys, arbejdslys mv.  

Occhio Sento Filo med hejse-funktion

Sento Filo pendlen købes standard som FIX-model, hvor wire/ledning er fast, tilpasses under opsætningen tilpasses fra 80-180 cm. Her kan der også tilkøbes længere wire/ledning 180-280 cm. Den mest populære model er med hejs, hvor lampen nemt kan justeres op og ned i højden mellem 50-200 cm efter behov. Denne funktion er specielt velegnet til køkkenborde, sofaborde, og spiseborde, hvor behovet for belysning kan ændres efter behov - arbejde, middag, hyggelig belysning. Lampen kan med et snuptag hæves eller sænkes, når eksempelvis der skal ses fjernsyn, eller der kommer gæster på besøg.

Loop Ring til kabeludgang

Som tilkøb til Sento Filo pendlen kan du vælge "Loop-ring med kabeludgang", som er en ring, der lægges bag ved lampens montering dvs. mellem lampe og loft/væg. Ringen sørger for, at du kan videreføre kablet fra lampe til lampe eller føre kablet hen til et lampeudtag. For at undgå at bore i lampen eller væg/loft kan denne ring nemt føre kabel ud af lampen.

Du kan finde alle Occhio Sento lamperne i L-serien her.


Specifikationer
Sento Filo findes i farverne: Mat Krom, Blank Krom, Mat Hvid, Mat Sort, Mat Sort/Mat Krom, Bronze, Gold/Mat Hvid, Gold/Mat Sort, Rosegold, Blank Hvid/Blank Krom.
Diameter på bagdåse (vægmontering): 8,8 cm
Diameter på hoved: 12,3 cm
Mål: Se måltegning under billeder (afhænger af produktet, der vælges)
Lyskilde: LED 18W (Fås også med 26W, kontakt os, hvis dette ønskes)
Lumen: E-hoved = 1170 lumen, D-Hoved = 1270 lumen
Kelvin: 2700 (Fås også med 3000 Kelvin, kontakt os, hvis dette ønskes)
Ra værdi: 97 (ekstrem høj farve-gengivelse)
Vægt: Fix: 1,6 kg. Variabel: 2,1 kg. 
IP: 20 
Lyskildes standard levetid: +50.000 timer
Rotation: Hoved 360 grader samt krop 360 grader 
Dæmpbar: Ja med håndbevægelser, Eller ved tilvalg af Occhio air, samt korrekt bagdæmper på væggen

Write Your Own Review
Du anmelder:Sento LED Filo Mat Krom/Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sento LED Filo Mat Krom/Hvid

Populære Occhio produkter

 1. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  49.340,00 DKK
 2. Sento LED Parete Bronze
  7.570,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  5.095,00 DKK
 4. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  18.050,00 DKK
Viser butikker tættest på