Robomow RC312 PRO S 2020

  • Anbefalet plæneareal: 1.200 m2 fordelt på 5 zoner
  • Kulfri motor: kraftfuld, effektiv motor med lang levetid
  • Opdateret 2020-software: intelligent kørsel
  • RoboConnect+ med App 2.0, GPS-modul og Stemmeaktivering
  • Inkl. Ladestation
  • Inkl. Robohome, kraftige hjul, pløkker og kanttråd
Special pris 12.995,00 DKK Normalpris 13.895,00 DKK
1 - 2 hverdage
Varenr
42240317

Robomow RC312 PRO robotplæneklipper med RoboConnect+

I mere end 20 år har Robomow leveret robotplæneklippere til haver i hele verden. Med den erfaring er Robomow i dag markedets førende indenfor selvkørende robotplæneklippere. Filosofien fra Robomow har været at udvikle en robotplæneklipper, som med mindst mulig betjening og vedligehold, kan levere det bedste resultat.

Om RC312 PRO S Robotplæneklipperen

RC312 Pro robotplæneklipperen er en model i Robomows professionelle linje. Her får du en effektiv og robust robot med en kraftfuld kulfri motor, og en fantastisk brugervenlighed med RoboConnect+. Den smarte RoboConnect gør det muligt at styre din robot via appen, du kan se hvor robotten befinder sig via GPS-modul, og så er det endda muligt at stemmestyre robotten, hvis du har Amazon Alexa i dit hjem. RC312 PRO kan klare et areal på helt op til 2000 m2 under optimale forhold. Vi anbefaler denne maskine til en plænestørrelse på omkring 1200 m2 i danske forhold. Har du en græsplæne, som er omkring de 1.000 - 1.500 m2, kan du med fordel også overveje Robomow RS615-modellen. Der medfølger RoboHome, kraftige hjul, pløkker og kanttråd til denne model.

Den opdaterede 2020-version af RC312 PRO

Robomow robotternes software er blevet opdateret i 2020 for en endnu mere intelligent drift. Det betyder bl.a. at robottens stødsensor bedre kan finde ud af, om den kører over noget eller op ad noget. Derfor vil man ikke længere opleve at robotplæneklipperen er væltet, fordi den er kørt over en træstub eller lignende. PRO-modellen er udstyret med det smarte Roboconnect+, så du via din app på mobil eller tablet kan kommunikere med robotten ligemeget hvorend i verden, du befinder dig. Med det smarte GPS-modul kan du desuden altid lokalisere din robot på dens vej rundt i haven. Har du Amazon Alexa-assistenten i din bolig er det desuden muligt at styre din Robomow RC308 PRO med stemmen - så bliver det ikke nemmere at klare havearbejdet! 

Robomow introducerede allerede i 2019 printkort med en 5-lags coating, som beskytter kortet bedre, og defor eliminerer 80 % af de fejl, der tidligere år har været på robotterne.

Installation af robotplæneklipper

Vi tilbyder landsdækkende installationsservice af din Robomow maskine købt gennem os. Fra 3.700 kr. kommer vores montør ud og lægger kabel, forbinder og tester maskinen så den kører. Læs mere om vores montering her

GPS-modul og RoboConnect+

Robomow formår hele tiden at integrere den nyeste teknologi i sine plæneklippere. Det nyeste tiltag er RoboConnect, som findes til en række af Pro-modellerne. Med RoboConnect kan du nu betjene, kommunikere og indstille din Robomow direkte via smartphone, Web-App samt helt ny stemmestyringsteknologi.

RoboConnect - Robomow giver dig mulighed for at betjene og styre din robotplæneklipper via smartphone, web-app og nu også via stemmestyring

Stemmestyring - Ny, fremtidssikret funktion i RoboConnect, der gør det muligt at stemmestyre robotten via Amazon Alexa systemet. Det kræver blot at du selv skaffer adgang til Alexa.

Robomow App 2.0

Appen er tilgængelig på alle smartphones, som har bluetooth. Med appen kan du både lave manuel styring ved mindre områder, men også ændre udgangstidspunkt, hvis du eksempelvis har en fridag i løbet af ugen, hvor du ikke ønsker Robomow skal køre. Du kan sagtens bruge Robomow uden opkobling til mobil eller tablet.

Let tilgængelig - Det nye interface gør det let at starte din plæneklipper, returnere den automatisk til ladestation og vise klippeskema direkte via appen.

Find informationer - Hurtig adgang til driftinformation, sikkerhedsalarmer og ladestatus.

Skånsom bioKlip teknik

Robomow adskiller sig fra tilsvarende modeller ved at have en helt speciel klippeteknik. Robomow drejer nemilg af inden den rammer kanttråden, hvilket betyder at den ikke konstant skal stoppe og starte, hver gang den rammer en kant. Det mindsker både slid på dele og motoren og er samtidig med til at sikre en længere levetid.

Ved hjælp af Robomows bioKlip undgår du ukrudt i græsplænen. Det sker ved at Robomow RC312 slår græsset så fint, at det kan falde ned mellem de andre græsstrå og dermed fungere som gødning. Vi anbefaler at Robomow kører i hvert fald to gange om ugen, for at få en flot og tæt græsplæne.

Flere zoner i haven

Robomow RC308 PRO kan slå op til 3 Sub-zoner og hele 2 Separate-zoner. Det er meget vigtigt, at du har en plan for placering af Sub-zoner i en kringlet have med passager, træer eller bede. Robomow kræver 2 meter for at kunne komme igennem til en anden zone. Langt de fleste haver kræver ikke zoneopdeling, men skulle det være tilfældet, kan stort set alle haver løses. Læs mere om zoneopdelingen her

Tyverisikring og sikkerhed

På alle Robomow robotplæneklippere har du mulighed for at taste en Pin-kode, så ingen kan operere i din plæneklipper. Plæneklipperene er også udstyret med alarm, som startes hvis Robomow bliver løftet væk fra sin base.

Robomow er en af markedets mest sikre robotplæneklippere. Du kan derfor trygt have den til at køre, uden bekymring for at dyr eller børn, kommer i nærheden af den. Ved den mindste kontakt med robotten stopper den op og kører den anden vej. Bliver Robomow løftet stopper klingerne med det samme med at køre rundt. Selve klingerne/knivene er placeret ekstra langt under maskinen.

Alt det andet

Robomow robotplæneklipperne kører på et meget kraftigt Lithium batteri, som gør det muligt for robotplæneklipperen at slå hele det ønskede areal på én opladning. Lithium batteriet skal opbevares indendørs i et rum uden frost hen over vinteren. For at oplade RC308 PRO Pro skal robotten tilsluttes ladestation.

Alle modeller er desuden udstyret med regnsensor, så Robomow automatisk kører tilbage til sin base, hvis det begynder at regne. Det anbefales at udstyre robotplæneklipperen med ekstra kraftige Power Wheels, som gør at maskinen bedre kan køre i terræn.

Hvorfor vælge Robomow?

Robomow robotplæneklipperne har de seneste år høstet en masse priser i diverse tests. Bl.a. Sverige, England, Tyskland og Danmark i forbrugerbladet TÆNK, er Robomow blevet kåret til bedste robotplæneklipper på markedet.

Vi anbefaler de grønne professionelle modeller til både privat og erhvervsbrug.

Prisgaranti på alle Robomow robotplæneklippere


Se alle modeller

Se tilbehør

Få et godt tilbud

Se brugermanual

Model

ModelnummerRC312 Pro S
FarveGrøn
Anbefalet plæneareal1200 m2
Maks plæneareal2000 m2
Årgang2020 model
Størrelse på robot63 x 46 x 21 cm  
Vægt11,4 kg
  

Klipning

Klippebredde28 cm
Klippehøjde1,5 - 6,0 cm
KlippemotorDC Brushless
Strømstyrke200 Watt
HældningOp til 20o (36 %)
 

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner3 (læs mere)
Opladningstid 70 - 90 min
Gennemsnitlig driftid60 - 70 min
Batteri 26 V Lithium (LiFePO4)
Støjniveau (Maks)67,9 dB
Strømforbrug18 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Ja
Fjederophængt kniveJa
  

2019 teknologi

 
ForbindelseBluetooth & RoboConnect+
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Ja
Stemmeaktivering (Alexa)Ja
GPS (Find min plæneklipper)Ja
RegnsensorJa
Garanti2 År
  

Ekstra

 
LadestationMedfølger
RoboHomeMedfølger
Power WheelsMedfølger
RobogripsMedfølger
Kabel inkl. 300 meter
Pløkker inkl.300 stk

 

* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

 

Write Your Own Review
Du anmelder:Robomow RC312 PRO S 2020
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Robomow RC312 PRO S 2020
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Viser butikker tættest på