Ooni Karu Pizzaovn - Træ / Kul

2.699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
80220012

Ooni Karu Pizzaovn

Ooni Karu pizzaovnen er en funktionel, kompakt lille pizzaovn der kan optændes både med træ og kul - der er ligeledes også mulighed for at tilkøbe et gasbrændermodul, der kan tilsluttes så du kan bruge Karu som en gaspizzaovn også. Den smarte Karu er transportabel og super nem at sætte op, og når ovnen er tændt, tager det bare 15 minutter før den er klar til brug. Derefter kan en pizza blive færdigbagt på kun 60 sekunder, så selvom du kokkererer for mange, så kan alle få deres mad, ganske hurtigt.

Hvordan fungerer Ooni Karu pizzaovnen?

Ooni er verdens første transportable pizzaovn, konstrueret så den er nem at bruge. Karu pizzaovnen er udstyret med et låg bagtil, der kan fjernes og derefter fyldes optændingsristen med optændingspinde eller kul - eller begge dele. Det er også muligt at tilkøbe et gasbrændermodul - ej at forveksle med en gasregulator!, så Karu pizzaovnen bliver varmet op med gas og du derfor kan undgå brænde og kul. Ooni Karu kan holde til temperaturer helt op til 500° hvilket gør det muligt at lave fantastiske pizzaer på rekordtid.
Det er også muligt at regulere temperaturen, med en lille ventil på siden af pizzaovnens skorsten, så mad der har brug for længere tempereringstid også kan få det fulde udbytte af Ooni Karu. Efter endt brug og nedkøling kan optændingsristen tages ud gennem fronten og rengøres, hvis nødvendigt.
Fronten af Karu pizzaovnen består af en åbning med en aftagelig låge, hvilket gør det nemt, at sætte mad ind i Karu pizzaovnen, da lågen så ikke sidder i vejen og man kommer til at brænde sig på den.  

Til Karu pizzaovnen medfølger der en pizzasten af cordierit der er utrolig holdbar og fantastisk når der skal tilberedes pizza med perfekt sprød skorpe - og andet end pizza! Du er derfor ikke begrænset til kun pizzabagning. Kun fantasien sætter grænser for dine kulinariske evner og med en støbejernspande er det muligt at tilberede mange andre lækre retter, som f.eks. alt godt fra havet, grillede grøntsager, steaks, fjerkræ, brød, flutes og andet bagværk. Karu pizzaovnen giver hurtig lysten til at eksperimentere og prøve nye ting, da den er utrolig brugervenlig og både nem og hurtig at få igang. 

Ooni Karu - Alle fortjener god pizza

Det smarte design som Karu har, gør det muligt at tage den med, i f.eks. sommerhus, på camping eller besøge venner og familie. Karu pizzaovnen har nemlig foldbare ben og vejer kun 12 kg og er et sikkert hit samt kan være et afbræk fra de traditionelle kulgrill, da du ikke skal tænke på, at vente på at kullene bliver klar - Karu er klar på 15 minutter. Karu ovnen er desuden udstyret med en skorsten/aftræk, så al røgen ikke blæser lavt ind over bordet under middagen. Karu kan håndtere temperaturer helt op til 500° og har lige så stor effektivitet som en klassisk pizzaovn. 

Karu har et stort udvalg af tilbehør, så der er mange spændende måder at bruge pizzaovnen på.


Teknisk data


Farve:
Stål
Model:
Ooni Karu 12
Materialer:Børstet 430 rustfrit stål, nylon af glasfiber
Længde:77 cm.
Højde: 80 cm.
Bredde:40 cm.
Vægt:12 kg.
Bageflade:30 cm.
Højde på åbning:
9,9 cm.
Cordierit pizzasten:Ja, 33 x 33 cm, 15 mm. bund
Max temperatur
500°C
Optændingstid
15 minutter
Tændes op med:Optændingspinde, kul, seperat gasbrændermodul (OBS gasbrændermodul er tilkøb)
Ca. forbrug i brændsel
1,5 kg til 10 pizzaer
Ca. forbrug i gas
0,34 kg/t
kW
5,0 kW
Udendørs brug
Ja, kun udendørs
Bemærk:Ooni Karu 12 er ikke kompatibel med træpiller

Garanti på Ooni

1 års garanti

3 års udvidet garanti når produktet er registreret

Manual:

Dimensioner

Guide til Ooni Karu 12

Instruktionsmanual for Ooni Karu 12Write Your Own Review
Du anmelder:Ooni Karu Pizzaovn - Træ / Kul
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ooni Karu Pizzaovn - Træ / Kul

Populære Ooni pizzaovne

 1. Ooni Fyra Pizzaovn - Træpiller
  1.999,00 DKK
 2. Ooni Koda 12 Pizzaovn - Gas
  Special pris 2.319,00 DKK Normalpris 2.699,00 DKK
 3. Ooni Koda 16 Pizzaovn - Gas
  3.899,00 DKK
 4. Ooni Karu Pizzaovn - Træ / Kul
  2.699,00 DKK
Viser butikker tættest på