Occhio Præsenterer: Mito Sospeso Move & Mito Cosmo


Occhios Mito Sospeso Move og Mito Cosmo: Kunsten i eksklusivt belysningsdesign

Belysning kan transformere ethvert rum til et smukt og behageligt område. Occhio, et førende brand inden for belysningsdesign, har taget denne idé til det næste niveau med deres innovative og prisvindende design. Occhios Mito Sospeso Move og Mito Cosmo er to fremragende belysningsdesigns, der tilbyder både et luksuriøst og eksklusivt design samt enestående avanceret teknologi.

Occhio tager deres mesterværker til nye højder

Occhios holistiske filosofi er at levere den højeste belysningskvalitet og en unik "glæde ved brug". Med fokus på detaljerne har brandet opnået en enestående position inden for belysningsbranchen. Occhios design er ikke kun funktionelt, men også æstetisk tiltalende, og skaber en smuk stemning, der kan løfte ethvert rum.
Mito Sospeso Move er et mesterværk inden for belysningsdesign. Med sin intuitive og kontinuerlige justering af ophængningslængden mellem 50 cm. og 200 cm. kan Mito Sospeso Move styres med en gestus eller et tryk på Occhio air-appen eller fjernbetjeningen. Den smukke halo-formede LED lampe kan nemt bevæges til den ønskede højde, hvilket gør det ideelt til enhver lejlighed eller indretning. Kablerne forsvinder ind i baldakinen eller loftet, som om det var magi, og skaber et rent og minimalistisk udseende. Derudover kan farvetemperaturen og lysfordelingen justeres for at imødekomme dine behov.

Mito Sospeso Move har en utrolig funktion kaldet "magic move", der er berøringssensorer som tillader gestusstyring og elektronisk højdejustering. Dvs. med enkelte håndbevægelser kan du indstille både lys og højde på din Mito lampe. Med Occhio air kan der ydermere defineres specifikke scener til specifikke situationer, der opfylder alle dine belysningsbehov. Teknologien, lyset og designet kombineres for at skabe en hidtil uset oplevelse, der giver dig mulighed for at kontrollere lyset og blive belysningsdesigner i dit eget hjem.
Farvetemperaturen i Occhio Mito Sospeso Move og Mito Cosmo justeres i en glidende overgang i fire stadier, der er 2700, 3000, 3500 og 4000 Kelvin. Farvetemperaturen beskriver hvor varmt eller koldt lyset fremstår, og måles i Kelvin (K). Jo lavere et Kelvin-tal, desto varmere er lyset, mens et højere tal indikerer et koldere lys. For eksempel kan 2700K give et varmt og hyggeligt lys, mens 3000K og opefter kan give en klar og mere naturlig belysning, der også er særligt godt at arbejde eller læse til.

 

Mito Cosmo - fra loftlampe til elegant pendel

Mito Cosmo er en futuristisk glød i loftet, der tilbyder alt fra nedadrettet belysning, overordnet belysning af rummet og til den perfekte bordbelysning, i ét enkelt lysarmatur.
Mito Cosmo kan nemlig fungere både som en pendel og som en loftlampe, da den kan køres helt op i loftindsatsen, hvor den også her kan skabe forskellige former for stemningsfuld belysning, afhængig af dit behov. Akkurat som Mito Sospeso Move, kan Mito Cosmo nemt styres via "magic move"-funktionen, så du både har elektronisk højdejustering, justering af farvetemperaturen og lysfordelingen til nemt at imødekomme dine behov med enkelte håndbevægelser og via Occhio air-appen eller fjernbetjeningen.

Mito Cosmo findes i 8 forskellige farver og er perfekt til rum, hvor der er behov for en god balance mellem direkte og indirekte belysning. Takket være dens alsidige design, som inkluderer både nedad- og opadrettet belysning, vil Mito Cosmo være ideel til rum, hvor der kræves god belysning i hele rummet. Dette kan for eksempel være i en stue, spisestue eller køkken. Mito Cosmo kan også bruges i kombination med andre belysningskilder, såsom bordlamper eller gulvlamper, for at skabe en mere dynamisk belysning i rummet.

Opgradér Mito Sospeso til Mito Sospeso Move

Mito Sospeso Move og Mito Cosmo er tilgængelige i to forskellige størrelser - Ø40 og Ø60 i diameter. Generelt set vil Mito Sospeso Move være bedst egnet til rum med høje lofter, hvor det vil skabe en fantastisk stemning som en imponerende og iøjnefaldende lyskilde. Den justerbare højde gør den til en alsidig løsning, der passer til en bred vifte af indretninger og anledninger. Sospeso Move er en videreudvikling på den klassiske Mito Sospeso, der enten kan købes fikseret uden mulighed for at justere højden efter behov, eller med manuel hejs hvor du med et let snuptag kan justere højden på pendlen. Nu er det endelig blevet muligt at få den ultimative luksuriøse opgradering til Mito Sospeso! For at opgradere dit køb på Mito Sospeso til Move, skal du blot tilføje det elektroniske hejs i tilkøbet hvor Occhio Air også medfølger

Den mindre størrelse, Ø40, vil være ideel til mindre rum, mens den større Ø60 vil egne sig bedre til større og mere åbne rum. Overordnet set vil begge størrelser af Mito Sospeso Move og Mito Cosmo være ideelle til moderne og stilfulde indretninger, hvor der er fokus på både funktionalitet og æstetik og hvor enkle og elegante designelementer er vigtige. Deres avancerede teknologi, som inkluderer gestusstyring og elektronisk højdejustering, gør dem også velegnede til hjem, hvor teknologi og smart-enheder er en del af dagligdagen.

Occhios Mito Sospeso Move og Mito Cosmo er uden sammenligning kunst af højt niveau inden for eksklusivt design af belysning. Brandets filosofi om at levere den højeste belysningskvalitet og en unik "glæde ved brug" er integreret i enhver del af disse eksklusive lysdesigns. Med deres intuitive og kontinuerlige justering, gestusstyring og elektronisk højdejustering har Occhio taget belysningsdesign til det næste niveau, og giver dig 100% kontrol over belysningen i dit hjem.

 


  1. Mito Cosmo 60 Black Phantom
    48.455,00 kr.
  2. Mito Cosmo 40 Mat Gold
    34.165,00 kr.
  3. Mito Sospeso 60 Up Phantom
    31.215,00 kr.