Louis Poulsen nyheder 2021 - Panthella

Louis Poulsen nyheder 2021 - Panthella Bordlampen i nye, smukke klæder og størrelser

Hvis man skulle tvivle på, om Louis Poulsen fortsat år efter år kan nytænke de mange designs og ikoniske lamper, må tvivlen manes til jorden endnu en gang. Med de smukke nye Panthella Bordlampe-versioner i messing og krom, og i nye størrelser, har Panthella-serien fået et frisk pust, der passer perfekt til den skandinaviske indretning. Vi er vilde med de nye designs!

Se Panthella nyheder 2021 her

Panthella nyheder 2021 med flot krom finish

 

Panthella i lækker Krom-finish - i to størrelser

Panthella bordlampen fås nu en ny størrelse, nemlig Panthella 320. Denne model fås i tre farver: Messing, opalhvid og krom. Panthella 320 er en passende størrelse til skænk, kommode, reol eller vindueskarm, og kan med fordel benyttes ved opholdsrummets kaffebord. Da lyset er nedadrettet skabes der ingen blænding. Modellen i krom spejler omgivelserne smukt, og det flotte materiale kan kombineres med enten natur- og bløde materialer for et dynamisk og afvægtet indretningsudtryk, eller med glas, læder og rene linjer, for et mere stringent og eksklusivt udtryk.

 

Panthella 320 i messing og krom 2021 nyhed

Vores favorit i denne sæson

Det kan være svært at finde yndlinge og favoritter med de mange smukke designs og nyheder, som vi løbende får ind fra producenterne. Men vi tager hatten af for Louis Poulsens geniale nytænkning i denne omgang, og lægger os fladt ned: Denne lampe er en klar favorit i foråret 2021. Den smukke Panthella med messingfinish fås både i modellen 320 og Mini - og begge modeller står smukt og betagende i indretningen. Det er en stor fordel at Panthella Messing bordlampen fås i to størrelser, da det så er muligt at finde en størrelse, som passer til din indretning. Lampen kan kombineres med mørke farver og rene linjer for et eksklusivt udtryk, eller med spændende pangfarver for et legende udtryk. Sidst men ikke mindst, kan den flotte messing-finish kombineres med blødere nuancer og farver, samt materialer, som er særligt populære i de skandinaviske indretninger.

Panthella serien i 2021

Udover krom og messing-finish i Panthella modellen 320, fås den fine opalmodel også i den nye størrelse. Serien byder derfor nu på tre størrelser og fem farver: Sort, hvid, opalhvid, messing og krom, samt den lille transportable Panthella Portable.

Panthella 320 i messing og krom 2021 nyhed