Louis Poulsen nyheder 2018 - køb online

Eksklusiv kobberudgave af PH 5 og PH 5 Mini

I februar introducerede Louis Poulsen PH 5 i flere flotte farver, og nu fås den flotte og ikoniske lampe også i en flot og eksklusiv kobberudgave. PH 5 pendlen er en velkendt klassiker i mange danske hjem, og forklaringen kan findes i det stilrene og smukke design kombineret med den høje funktionalitet.

PH 5 pendlerne passer flot ind i den skandinaviske bolig, hvor minimalisme og stilrent udtryk går hånd i hånd med spændende materialesammensætninger. Det er derfor ingen undtagelse med den nye og flotte kobberversion, da pendlens flotte design og rene linjer understreges i det spændende materialevalg. PH 5 Mini i kobber er med sin diameter på 30 cm. en nedskaleret version af den ikoniske PH 5 i kobber, som har en diameter på 50 cm.

PH 5 i kobber - Køb online

Den yndefulde Enigma pendel i sort

Enigma pendlen er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003, og nu præsenteres den smukke og anderledes pendel også i sort.

Enigma betyder "gådefuld", og navnet henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme - både når lampen ses tændt og på afstand. I pendlen kombineres japansk yndefuldhed med skandinavisk enkelhed og rene linjer.

Lampens flerskærmsystem sikrer, at lyset fra lampen er funktionelt, men blændfrit, og et af kendetegnene for Louis Poulsen lamper er, at armaturet i lampen aldrig må være synligt - hvilket også gør sig gældende ved Enigma. Enigma pendlen i hvid har været på markedet i noget tid, mens Louis Poulsen nu lancerer en sort udgave af den interessante pendel. Lampen fås i to størrelser; Enigma 425 og Enigma 545.

Louis PoulsenEnigma efterårsnyhed - Køb online

Smuk Messing Jubilæumsudgave af PH Artichoke Pendlen

I anledning af 60 års jubilæet for dette flotte designikon lancerer Louis Poulsen en smuk messing-udgave af Koglen i to størrelser. I 2018 kan den smukke lampe købes i en særlig Limited Edition udgave; en nummereret udgave hvor PH’s signatur er indgraveret. Limited Edition-udgaven kan bestilles fra den 1. august 2018 t.o.m. den 31. december 2018, mens levering kan ske fra den 1. september. Herefter kan messing-Koglen købes som almindelig udgave.

Den flotte Artichoke pendel, også kendt som Koglen, blev designet i 1958 af Poul Henningsen til restaurant Langelinie Pavillonen i København, hvor den stadig hænger. Og et sandt ikon holder aldrig op med at genopfinde sig selv. PH Artichoke i Limited Edition-udgaven fås både i en lille model, Ø480, og en stor model, Ø600.

Koglens armatur består af 72 blade fordelt i 12 rækker, og deres indbyrdes placering giver et totalt blændfrit lys uanset betragtningsvinkel. Når man iagttager designet, er det let at forstå navnet, da formen leder tankerne hen på grankogler. PH Koglen er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, og pendlen er i dag verdenskendt, hvor den betragtes som et dansk designikon.

Vi forhandler et stort udvalg af Louis Poulsen designerlamper. Se mere her.