1.075,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5707434057222

Normann Copenhagen Norm 12 pendel, X-large

Normann 12 serien viderefører på det bæredygtige saml-selv-koncept fra Normann Copenhagen, hvor du selv færdiggør og skaber din lampe. Dette er Norm 12 med en diameter på 60 cm og en højde på 60 cm.

Normann 12 er skabt af Simon Karkov, som står bag flere af saml-selv-seriens lamper. Denne serie er hans tredje bud på en spændende saml-selv lampe for Normann CPH. Inspirationen til hans lampeserier findes ofte i naturen, og det er også tilfældet med denne fine Norm 12-serie. Inspirationen er fundet i blomsters former, og det ses tydeligt i udformningen af lampens skærm - der består af en slags blomsterstand, som skaber et diffust, nedadrettet lys.

Norm 12 fås i to størrelser, og formen på lampens skærm skaber et smukt, diffust lys omkring lampen, mens der fra lampens bund stråler et mere direkte, nedadrettet lys. Selvom lampen samles hjemme, er den en robust og fleksibel lampe på grund af designets udformning og materialevalg.

Du kan hænge lamperne enkeltvis eller i sæt over større og mindre borde, samt i klynger i hjørnet af opholdsrum, hvor de to størrelser kombineres. Har du en højloftet stue eller entre, er lampen desuden rigtig smuk som diffus rumbelysning. Det organiske design og udtryk passer på moderne vis til tidens trend, hvor vi hiver naturens former og materialer ind i indretningen. 

Lampen består af saml-selv lampeskærmen og ophængssæt med baldakin, ledning og fatning. Der medfølger fin instruktion til at samle lampen - dette er en god begynder-lampe i saml-selv universet.

Specifikationer:

Brand: Normann Copenhagen
Farve: Hvid
Højde: 60 cm
Diameter: 60 cm
Fatning: E27 (vi anbefaler en LED-lyskilde, maks 9 watt)
Ledning: 2,5 meter hvid ledning
Vægt: 1,1 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Norm 12 Stor
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Norm 12 Stor

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på