Multi-Lite Bord Krom

5.245,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10042036

GUBI Multi-lite bordlampe i krom

Gubi leverer dansk design af bedste kvalitet - høj funktionalitet i smart design

Multi-lite bordlampen fra Gubi har et elegant og stilrent design. Bordlampens skærm kan drejes og vippes og på den måde give lys lige præcis i den retning, hvor behovet er. Lampen er derfor velegnet både som læselampe på skrivebordet, hvor lyset kan sendes ned på bordet, men også som tilføjelse til den generelle belysning i indretningen, hvor lyset kan justeres op mod loftet eller ind mod vægge.

GUBI Multi-Lite serien er det gode eksempel på moderne skandinavisk design, som kommer til udtryk med en grad af det stilrene og det klassiske. I Multi-Lite-serien finder du gulvlamper, pendler og bordlamper i flere forskellige farver og materialer.

Brug GUBI Multi-Lite bordlampen i krom på arbejdspladsens skrivebord, eller på stuens skænk og kommode. Da lysets retning kan justeres så nemt, kan du nemt få den rette belysning til enhver lejlighed. Lampens kromskærm har en hvid inderside, så lyset spredes helt optimalt fra det flotte deisgn.

Ønsker du dæmpbar belysning i din bordlampe? Tilkøb en smart tretrins-pære, hvor du med et klik på afbryderen, kan justere lysstyrken. For hvert klik på afbryderen, justeres lysets niveau nemt og hurtigt. På den måde behøver du ikke montere en bagkantdæmper på væggens stikkontakt.

Materiale: Krom
Diameter: Ø 25,5 cm
Farve: Krom og hvid
Lyskilde: E14 max 30 Watt
Inklusiv GRATIS LED-pære fra Philips
Design: GUBI Denmark

Write Your Own Review
Du anmelder:Multi-Lite Bord Krom
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multi-Lite Bord Krom

Populære GUBI produkter

  1. Gräshoppa Gulv Sort
    5.395,00 DKK
  2. Multi-lite Pendel Messing
    5.645,00 DKK
  3. Multi-Lite Bord Messing/sort
    3.995,00 DKK
Viser butikker tættest på