Lafuma Transalounge 2 stole + bord

Luksuriøst lounge-sæt med to LAFUMA Transalounge liggestole fra luksus-serien og et holdbart Vogue bord. Noter farvevalg på stole og bord herunder.

Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Ukendt levering Forventet levering:
Varenr
LFM2788-LFM2967-1

Lafuma Transalounge sæt: 2 liggestole og et Vogue lounge-bord

Komfort, design og funktionalitet i topklasse - bedre kvalitet og komfort fås ikke.

Læg dig til rette i de lækre, stilede Transalounge liggestole og stil en afkølet drink på det medfølgende Vogue bord i valgfri farve. Du vælger selv farven på stolene og bordet og kan skabe din helt egen stil til terrassen, haven, altanen og sommerhuset - lækker kvalitet på stilet vis.

Lafuma havemøbler er kompromisløse kvalitetsprodukter. Du finder ikke mere komfortable havemøbler på markedet og vi anbefaler enhver at prøve møblerne. Sættet her består af to Transabed liggestole i valgfri farve fra luksus-serien og et tilhørende Vogue-bord i valgfri farve.

Transalounge liggestolene fra Lafuma er lette anvende og kan bruges både ude og inde, da stolene er modstandsdygtige over for fugt og stoffet er behandlet med UV-beskyttelse, så det ikke blegner i solen. Det smarte design gør stolene nemme at sammenfolde, og de fylder næsten intet, når de foldes sammen.

Farvemuligheder for sættet: Vælg mellem liggestolene i en off-white, lyseblå eller rosa/orange stoffarve i hvidt stel, eller en mørkebrun, lysegrøn, beige eller sort stoffarve i gråt stel. Bordet til sættet fås i hvid eller mørkegrå.

Exceptionel komfort i Transalounge liggestolene

Det behagelige design er skabt så benene hviler i samme højde som overkroppen. Dette lader blodet strømme til hjertet og skaber en dejlig ro i kroppen. Stillingen lader bene slappe optimalt af i en nærmest vægtløs tilstand.

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor mug, vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale, stole: Titanium, Batyline® Hedona
Materiale, bord: Titanium og lakeret metalbordplade
Størrelse, stole: L/H/D: Lukket 63 x 141 x 15 cm.  Åben 63 x 68 x 164 cm
Størrelse, bord: Højde: 33 cm, Bredde: 57 cm
Kapacitet, stole: Op til 140 kg.

Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet. Hynder og stofmaterialer er hurtigtørrende og mugresistente.

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Transalounge 2 stole + bord
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Transalounge 2 stole + bord

Populære Havemøbler

  1. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på