Lafuma Sphinx Céladon

1.940,00 DKK
Levering: 1 - 5 hverdage
Varenr
LFM2964-9270

Lafuma Sphinx Lounge Stol - Céladon

Lafuma er en anerkendt producent af udendørs møbler, og står bag nogle af de lækreste og mest kvalitetsrige produkter til terrasen. Denne flotte Sphinx Longe stol er inspireret af den klassiske pop up stol. Her er der dog skruet gevaldigt op for kvalitet og komfort, så du er sikret en fremragende havestol, som holder i mange år. Sphinx stolen kan let klappes sammen og ses her i en super fin Argile farve.

Betrækket og puderne er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som tåler UV-stråling, frost og kraftig varme. Altså en havestol, som kan stå ude hele året uden at tage skade. 

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Farve: Céladon
Stel: Hvid
Højde: 88 cm Længde: 66,5 cm Dybde: 93 cm
Sædehøjde: 33 cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Sphinx Céladon
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Sphinx Céladon

Populære Havemøbler

 1. Lafuma 4 stole + Bord
  Special Price 9.000,00 DKK Normalpris 9.750,00 DKK
 2. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
  Special Price 5.500,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
 3. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
  Special Price 8.900,00 DKK Normalpris 10.420,00 DKK
 4. Lafuma Evolution AC 2 stole
  5.540,00 DKK