Lafuma Maxi Transat + Obsidian

Special pris 699,00 DKK Normalpris 780,00 DKK
Midt juli Forventet levering:
Varenr
LFM1909-6897

Lafuma Maxi Transat Plus Obsidian 

Liggestol fra Lafuma Batyline® Duo-serien - Kraftig dobbelt-vævet polstring.

Fordi ægte luksus også betyder plads, har denne Maxi Transat Puls generøse dimensioner, perfekt designet til de nyeste krav for komfort. Den er robust, ultra kompakt og let at rengøre, om det er hjemme på terrassen, i haven, omkring poolen eller endda inde i stuen.

Stolens dimensioner giver siddekomfort til personer i alle størrelser med 65 mm. ekstra bredde. Kompakt foldning der gør den nem at flytte og opbevare. Batyline®fabric, som giver god modstand mod UV-eksponering, slid og revner. Stolen er specielt designet til udendørs brug og tørrer derfor meget hurtigt. Den bæredygtige udvikling ses også på dens Oeko-Tex®-mærke (fri for stoffer, der er giftige for mennesker og miljø.) Manglende korsstang på forsiden af ??sædet, hvilket gør det mere behageligt. Fire lås bare positioner med sikkerhedsstativsystem. 

Batyline® Duo
Batyline® Duo er kendetegnet ved sin 2/1 vævning, hvilket betyder at tråden er mere tæt end i eksempelvis Batyline® Iso og derfor mere komfortabel at sidde i. Denne kollektion har maksimal holdbarhed og kan klare stort set alle vejrforhold. Batyline® Duo er UV-resistent og har god åndbarhed, så evt. mug og svamp ikke sætter sig.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale Titanium, Batyline® Duo
Farve: Obsidian
Stel: Noir (Sort)
Størrelse L/H/D: Lukket 62 cm x 124 cm x 4,5 cm. Åben 62 cm x 83 cm x 94 cm
Kapacitet: Op til 140 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet

lde og UV-beskyttet

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Maxi Transat + Obsidian
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Maxi Transat + Obsidian

Populære Havemøbler

  1. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    Special pris 5.095,00 DKK Normalpris 6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på