Lafuma Maxi Transat Light Green

540,00 DKK
Midlertidig udsolgt - venligst kontakt os Forventet levering:
Varenr
LFM2502-9268

Lafuma Maxi Transat Light Green

Liggestol fra Lafuma Batyline® Iso-serien - Åndbart og UV-modstandsdygtig polstring

Fordi ægte luksus også betyder plads, har denne Maxi Transat generøse dimensioner, perfekt designet til de nyeste krav for komfort. Den er robust, ultra kompakt og let at rengøre, om det er hjemme på terrassen, i haven, omkring poolen eller endda inde i stuen.

Stolens dimensioner giver siddekomfort til personer i alle størrelser med 65 mm. ekstra bredde. Kompakt foldning der gør den nem at flytte og opbevare. Batyline®fabric, som giver god modstand mod UV-eksponering, slid og revner. Stolen er specielt designet til udendørs brug og tørrer derfor meget hurtigt. Den bæredygtige udvikling ses også på dens Oeko-Tex®-mærke (fri for stoffer, der er giftige for mennesker og miljø.) Stolen har ingen korsstang på forsiden af sædet, hvilket gør det mere behageligt. Stolen har desuden fire låsbare positioner med sikkerhedsstativsystem. 

Batyline® Iso
Batyline® Iso er den prisvenlige model fra Lafumas kollektion. Der er dog ikke gået på kompromis med holdbarhed og funktionalitet. Batyline® iso er kendetegnet ved at være produceret med 1/1 vævning, hvilket betyder at den er lidt tyndere i sin polstring og er derfor ikke ligeså kraftig i tråden som eksempelvis Batyline® Duo serien. Batyline® Iso er UV-resistent og har god åndbarhed, så evt. mug og svamp ikke sætter sig.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale Titanium, Batyline® Iso
Farve: Tilleul (Lysegrøn)
Stel: Titane (Lysegrå)
Størrelse L/H/D: Lukket 62 cm x 124 cm x 6 cm. Åben 62 cm x 83 cm x 94 cm
Kapacitet: Op til 140 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Maxi Transat Light Green
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Maxi Transat Light Green

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på