Lafuma Futura XL AC Acier

2.770,00 DKK
2 - 5 hverdage
Varenr
LFM3134-6135

Lafuma Futura Acier Havestol

Havestol fra Lafuma Air Comfort®-serien - Ekstra Komfortabel 3-lagspolstring.

Lafuma Futura Air Comfort vises her i en XL model, som er breddere end den almindelige Futura Duo model. Den har desuden en ekstra stang under stolen, som stabiliserer den og gør, at den kan holde til en vægt på op til 150 kg.

Futura er en milepæl for Lafuma hvilestole. Det er den perfekte følgesvend med sine mange hvilepositioner, herunder den berømte position "nul tyngdekraft" med benene lidt over hjertet, som er den optimale hvileposition. Dens faste armlæn med stabilisatorer er meget nyttig, da de tillader tryk fra hænderne for at komme op uden problemer.

Det Lafuma patenterede klipsophængssystem med elastomere klips, der forbinder stoffet til slangen for forbedret ergonomi, bedre komfort, optimal rygstøtte og en lang levetid. Batyline®fabric-mærket der giver god modstand mod UV-eksponering, slid og revner. Stolen er specielt designet til udendørs brug og tørrer derfor meget hurtigt. Den bæredygtige udvikling ses også på dens Oeko-Tex®-mærke (fri for stoffer, der er giftige for mennesker og miljø.)

Air Comfort®
Med Air Comfort® får du måske en af de mest behagelige havemøbler på markedet. Hynderne på stolene i denne serie er specialfremstillet 3-lags-polstring, som har fremragende holdbarhed, komfort og åndbarhed. Air Comfort® er uden sammenligning den mest komfortable udendørs havestol fra Lafuma Standard-serien.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale Titanium, Air Comfort®
Farve: Acier
Stel: Noir (Sort)
Størrelse L/H/D: Lukket 76 x 106 x 25 cm.  Åben 76 x 127 x 173 cm
Kapacitet: Op til 150 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Futura XL AC Acier
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Futura XL AC Acier

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på