Lafuma Futura XL 2 stole

Special pris 4.739,00 DKK Normalpris 5.926,00 DKK
Ukendt levering Forventet levering:
Varenr
LFM3131-XL-SAET

Lafuma Futura XL sæt med 2 havestole/liggestole

2 Havestole fra Lafuma luxury-serien - Fantastisk komfort, foldbart design og holdbare materialer. Dette er XL-modellen med ekstra meget plads og komfort.

Lafuma Futura XL hvilestolen er designet med komfort i absolut fokus. Stolen har en behagelig nakkestøtte og polstringen er lavet i et ekstra åndbart materiale, så stoffet tørrer hurtigt.

Dette er den perfekte afslapningsstol med sine mange hvilepositioner, herunder den berømte position "nul-tyngdekraft" position, hvor benene hviler lidt over hjertet, som er den optimale hvileposition for hele kroppen. Dens faste armlæn med stabilisatorer er meget nyttig, da de tillader tryk fra hænderne for at komme op og ned i stolen uden problemer. Sættet her består af to stole, hvor du kan vælge mellem farverne på billederne ovenfor (Bleu Encre, Dark Grey eller Silver)

Det Lafuma-patenterede klipsophængssystem med elastomere klips forbinder stoffet til slangen for forbedret ergonomi, bedre komfort, optimal rygstøtte og en lang levetid. Det patenterede Lafuma Batyline® stof giver god modstand mod UV-eksponering, slid og revner. Stolen er specielt designet til udendørs brug og tørrer derfor meget hurtigt. Den bæredygtige udvikling ses også på dens Oeko-Tex®-mærke (fri for stoffer, der er giftige for mennesker og miljø.)

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. Kontakt gerne butikken inden du besøger os - så kan vi oplyse om aktuelle modeller og farver i udstillingen.

Specifikationer:
Materiale Titanium, Be Comfort®, Batyline®
Farve: Vælg ovenfor
Størrelse H/B: Lukket 76 x 106 x 25 cm.  Åben 76 x 127 x 173 cm
Kapacitet: Op til 150 kg.
Bestandighed: Varme, kulde og UV-beskyttet
Sæt bestående af 2 stole

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Futura XL 2 stole
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Futura XL 2 stole

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på