IQlight Signature Edition 60 Ø40 Hvid

1.699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639752836

IQlight Signature Edition 60 Ø40 Hvid

IQlight Special Edition er en smart saml selv-lampe med et smukt dansk design. I anledningen af Halo Designs jubilæum har de lavet et samarbejde med designeren Holger Strøm. Han har samlet tre variationer af IQlight og signeret dem.

De tre modeller har alle en diameter på 40 cm. Lampen er dog opbygget af enten 30, 60 eller 90 lameller. Denne variant af IQlight Special Edition lamperne har 60 moduler.

IQlight-belysningssystemet bygger på geometrien; Interlocking Quadrilaterals, som betyder ”sammenflettede firkanter”. IQlight er et innovativt system, hvor du selv kan samle flere forskellige slags lamper ud fra de moduler, som følger med. Denne lampe har 60 moduler med, som du selv kan samle til lampeskærme i flere forskellige former og størrelser. Fatningssættet skal tilkøbes. Du kan også tilkøbe flere af de rhombe-formede lameller, hvis du ønsker at bygge flere lamper eller blot en større lampe.


IQlight® konceptet

Designer Holger Strøm begyndte at interessere sig for rhombe polyhedroner i 1970erne, da han var ansat som emballage konstruktør. Her brugte han karton for at finde frem til den bedste form, som kunne bruges til at bygge lampeskærme. Her lærte han at Rhomben havde den bedste geometriske form til at konstruere lampeskærme. 

Han havde nogle ønsker til hvordan lampeskærmene skulle være. Hans første fokus var en enkelt samling. Her fandt han ud af at han kunne forme materialet således, at der var en lille krog for enden. Når man så sætter de fem elementer sammen ved krogene, så danner kanterne dekorative cirkler. Holger Strøms næste fokus var på materialet, som skulle være mere bøjeligt end karton og stærkere end papir. Derudover skulle det være transparent, så lyset kunne skinne igennem skærmen uden at blænde. Til sidst undersøgte han spændingen i materialet. Her skabte han en spænding ved at forlænge de to modsatte sider, hvilket resulterer i en lille åbning, som hjælper med ventilationen inde i lampe og giver et diffust lys uden at synliggøre lyskilden. Spændingen i materialet gør også at modulerne griber stramt fast i hinanden, så lampen kan samles til den ønskede form uden brug af lim og andre hjælpemidler.

Du har et uendeligt antal muligheder for hvordan du samler din IQlight lampe. Ønsker du en ny lampe, skiller du blot lampen ad og samler lampen til en ny form eller størrelse.

Du finder en manual til hvordan lampen samles her.

Specifikationer:
Moduler: 60
Diameter: 40 cm
Fatning: Tilkøbes

Write Your Own Review
Du anmelder:IQlight Signature Edition 60 Ø40 Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:IQlight Signature Edition 60 Ø40 Hvid

Populære IQlight produkter

 1. IQlight Pendel D40 Hvid
  Special pris 674,00 DKK Normalpris 999,00 DKK
 2. IQlight Pendel D50 Hvid
  Special pris 828,00 DKK Normalpris 1.299,00 DKK
 3. IQlight Signature Edition 90 Ø40 Hvid
  1.699,00 DKK
 4. IQlight Signature Edition 30 Ø40 Hvid
  1.699,00 DKK
Viser butikker tættest på