Firenze Gulvlampe Sort

699,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5704709070559

Dyberg Larsen Firenze Gulvlampe Sort

Firenze gulvlampen fra danske Dyberg Larsen har et yndefuldt udtryk, som spreder god stemning i hjemmet med sit smukke lys. Lampen har en matsort lakering med flotte messing detaljer, hvilket giver lampen et enkelt og elegant look, som passer perfekt ind i en nordisk og minimalistisk indretning. Gulvlampen er desuden lakeret hvid inde i skærmen, hvilket sørger for at lyset spredes flot.

Firenze Gulvlampen kan eksempelvis bruges som læselampe ved siden af lænestolen i stuen eller du kan stille lampen i entreen, hvor den byder dine gæster velkomne på smukkeste vis. Du kan vippe op og ned med lampeskærmen, så du kan justere lyset efter behovet.

Firenze-serien fra Dyberg Larsen byder også på en bordlampe og en væglampe med samme design, så du har muligheden for at fuldføre looket i hele hjemmet.

Lampens afbryder sidder på toppen af skærmen, så du nemt kan tænde og slukke for lampen. Du kan med fordel tilkøbe en tre-trins pære til lampen, så du kan dæmpe lyset i tre forskellige trin for hver gang du trykker på afbryderen.

Specifikationer:
Materiale: Metal
Højde: 140 cm
Diameter: 10 cm
Lyskilde: GU10 35W
Ledning: 1,6 m. sort ledning
Afbryder: Tænd/Sluk knap på skærm

Write Your Own Review
Du anmelder:Firenze Gulvlampe Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Firenze Gulvlampe Sort
Viser butikker tættest på