Eva Solo Nordic Kitchen 3 L

799,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5706631183031

Eva Solo Nordic Kitchen Gryde 3 L.

Denne gryde fra Eva Solo er en del af Nordic Kitchen-kogegrejserie i rustfrit stål, som er skabt med design og funktion i højsædet. Du får derfor en gryde, som ganske enkelt er ideel til hverdagskøkkenet såvel som til servering på middagsbordet. Grundtanken bag serien har ladet det funktionelle smelte sammen med det æstetiske. Materialet er i den højeste kvalitet med både stor slidstyrke og lang holdbarhed, mens grydens egetræsgreb bringer det nordiske udtryk i spil, hvilket giver gryden et flot design.

Gryden tåler maskinopvask, men det gør låget grundet trægrebet ikke. Har du flere gryder, kan disse stables, så de derfor fylder minimalt. Denne Eva Solo Gryde 3 L. kan anvendes på alle varmekilder, også induktion.

De nordisk designede gryder er velegnet til alt fra suppe og grydesteg til blancherede grøntsager og simremad. Hvis du tager låget af, kan du også sætte gryden i ovnen, da den tåler høj varme. Grydens sidegreb er fremstillet i kraftigt rustfrit stål, så du kan holde på dem uden brug af grydelapper – dog medmindre gryden anvendes i ovn eller på gaskomfur.

Nordic Kitchen-kogegrejsseriens flotte design passer perfekt ind i det moderne hjem, og denne gryde i rustfrit stål kan sagtens mikses med de sorte gryder fra Nordic Kitchen-serien.

Specifikationer:
Materiale: Rustfrit stål, Eg
Volume: 3.0 L.
Diameter: 18 cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Eva Solo Nordic Kitchen 3 L
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Eva Solo Nordic Kitchen 3 L

Populære Eva Solo produkter

 1. Eva Solo - Foderkugle mini
  279,95 DKK
 2. Eva Solo - Regnmåler
  Special pris 499,00 DKK Normalpris 699,00 DKK
 3. Eva Solo Nordic Kitchen 1,5L
  999,00 DKK
 4. Eva Solo FireGlobe
  2.499,00 DKK
Viser butikker tættest på