Dogu Pendel Sølv, udst.


1 stk. Udstillingsmodel sælges ud.

Der tages forbehold for udsolgt vare.

Special pris 2.305,00 DKK Normalpris 3.295,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5702377057056-UDST

Fritz Hansen Dogu Pendel – Sølv

1 stk. Udstillingsmodel

Den semitransparente, skulpturelle og exceptionelle Dogu Pendel er skabt af den danske kunstner, keramiker og designer Michael Geertsen. Geertsen er inspireret af samspillet mellem skulptur og funktionalitet, og her er denne enestående pendel ikke en undtagelse. Navnet ”Dogu” er japansk og refererer til gamle, traditionelle figurer, som viser dyr og menneskelignende væsner, hvilket hans kunst også gør.

Dogu Pendels skærm er lavet af benporcelæn – et særdeles eksklusivt materiale, der er lavet af benaske og hvidt ler. Overfladen er semitransparent, og dette materiale sikrer, at der kommer lys igennem skærmen. Samtidig er lampens lys varmt og ekstremt hyggeligt, hvilket er en egenskab, der passer godt til det nordiske hjem og det mørke nord. Benporcelænet har nogle små ujævnheder, som minder om de naturmærker, der ses på ægte leder. Disse charmerende ujævnheder er blot med til at understrege materialets personlighed – derfor findes der heller ikke to ens lamper.

Den stilfulde lampe fås både i guld og sølv. De klassiske, enkle farver er med til sikre, at lampen kan hænge overalt i hjemmet, samtidig med at guld/sølvdetaljen giver ethvert rum karakter.

Om Michael Geertsen
Kunstneren, keramikeren og designeren Michael Geertsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1993. Hans værker kan ses på bl.a. Metropolitan Museum, Cooper Hewitt National Design Museum og MAD/Museum of Arts and Design i New York, The Victoria and Albert Museum i London og Designmuseum Danmark i København. Michael Geertsen er i hans design inspireret af samspillet mellem skulptur og funktionalitet, og er en anerkendt keramiker og designer verden over.

Materiale
Overflade: Semi transparent
Skærm: Benporcelæn (benaske/hvidt ler)
Farve: Guld
Diameter: 24 cm.
Højde: 32,9 cm.
Lyskilde: E27 - Max 40 Watt.
Ledningslængde: 3 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Dogu Pendel Sølv, udst.
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Dogu Pendel Sølv, udst.
Viser butikker tættest på