Designline Kit Bell 2 meter/ 4-Spots Hvid

1.399,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5706872021062

Antidark DESIGNLINE Kit Bell - 2 meter / 4 Spots – Hvid

Elegant skinnesæt med 3 spots og justerbart design.

DESIGNLINE Skinnesystemet fra danske Antidark har et minimalistisk og stilfuldt udtryk, som vil hænge smukt flere steder i indretningen. Designline Kit lampen vil blandt andet hænge smukt på kontoret eller i entreen, hvor den vil sprede et rigtig godt lys. Du kan også bruge lampen som gallerilampe og sætte spotlys på dine malerier.

Loftlampen har 4 x Bell spotlights med runde former, som tilføjer et feminint udtryk til lampen. Det er muligt at flytte og vippe med lampens spots, så du selv kan vælge lysets retning og dermed tilpasse lyset alt efter behovet.

Antidark DESIGNLINE Skinnesystemet findes i forskellige modeller, hvor denne variant har en 2 meter lang skinne med 4 x GU10 Spots siddende på. Lampen findes også med 3 spots og i en model med en 1 meter lang strømskinne og 3 spots.  Alle modeller findes i både sort og hvid farve, hvor denne har en flot hvid finish.

Ønsker du et DESIGNLINE skinnesæt efter andre mål eller med flere spots siddende på, så kontakt os her for en specilløsning.

Specifikationer:
Materiale: Metal
Farve: Hvid           
Længde: 2 meter
Lyskilde: 4 x GU10 maks. 25 W (eksklusiv)
Højde: 2 cm
Bredde: 2 cm
Volt: 230V

Write Your Own Review
Du anmelder:Designline Kit Bell 2 meter/ 4-Spots Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Designline Kit Bell 2 meter/ 4-Spots Hvid
Viser butikker tættest på