Cub Cadet XR5 2000

  • Inkl. garage
  • Klipper op til 2000 m2
  • Bevægeligt knivophæng
  • Patenterede terrængående hjul
  • Hele 3 års garanti
15.995,00 DKK
10. marts - forudbestil nu Forventet levering:
Varenr
22AKHEFA603

Cub Cadet XR5 2000 - Op til 2000m2

Med den kraftige XR5-serie har Cub Cadet skabt robuste kvalitetsrobotplæneklippere med højkapacitets lithiumbatterier, der er designet til at yde effektivt og optimalt på alle slags græsplæner. Ved alle seriens modeller medfølger kantwires, pløkker og garage

Cub Cadet siden 1961

Det amerikanske mærke Cub Cadet har siden 1961 produceret kraftige havetraktorer og græsslåmaskiner, og deres teknologi bag robotplæneklipperne er derfor baseret på mange års erfaring med optimal pleje og vedligehold af græsplæner. I 2013 begyndte virksomheden at producere robotplæneklippere, og den kraftige teknologi fra deres havetraktorer er tilpasset de små robotter på bedste vis. Kombineret med optimal brugervenlighed og smarte funktioner er Cub Cadet robotterne en stærk maskine, der klarer græsslåningen effektivt. I dag producerer Cub Cadet også maskiner for Robomow.

Om XR5 Robotplæneklipperen

Cub Cadet XR5 er en serie, som har haft til fokus at have driftsikkerhed som 1. prioritet. Derfor er maskinen ikke avanceret med alverdens teknik og features, men fokuserer på at give det bedste resultat hver gang. 

Brugervenligheden på XR5 er helt i top. Du får på både XR5 1000 og XR5 2000 et display på 4,3" hvor du nemt kan justere og indstille kørslen på robotten.

Vil du gerne undgå at stå for monteringen af din nye Robotplæneklipper? Læs mere om muligheder for montering her og få et godt tilbud.

Tyverisikring med pinkode

Din Cub Cadet XR2 1500 robotplæneklipper er udstyret med pinkode som sikrer, at det kun er dig, der kan benytte robotten. På den måde kan du lade din robotplæneklipper stå i sin ladestation i haven uden at være bekymret for tyveri.

Styring via app og fjernbetjening

En stor fordel ved XR serien er muligheden for styring via app. Dette øger brugervenligheden, da alt kan klares fra din mobiltelefon. Med appen kan du indstille robotplæneklipperens planlagte klippetidspunkter, starte den manuelt og deaktivere eller ændre faste klippetidspunkter. Robotten giver automatisk opdateringer i løbet af dens klipning, når mobilen er i nærheden af robotten. Du kan desuden få assistance og kundeservice via appen, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål. Appen indeholder også online diagnostik, problemløsning og assistance. Robotten har desuden et display hvor de nødvendige informationer kan ses.

Familievenlig

Når robotplæneklipperen kører i hverdagen, er sikkerheden det sidste, du skal spekulere på. Alle Cub Cadet XR Enduro Series robotplæneklippere er nemlig udstyret med en stop-funktionen, som slår til så snart robotten løftes eller væltes. Robotten er derfor helt sikker at lade køre uden opsyn på sine faste tidsindstillede klippe-tidspunkter.

Robust design

Når robotplæneklipperen arbejder i haven, kan den møde træer, vægge, gyngestativer og lignende på sin vej. Dette kræver at robotten er designet i et robust design og materialer, så den kan klare klipningen uden problemer. Alle XR seriens robotter er lavet i et robust design, så robotterne kan klare omgivelsernes udfordringer og desuden klare de danske forhold, som byder på mere regn, kolde efterårsdage og kraftige græsplæner.

Zoneopdeling af haven

Hver have er forskellig, og derfor skal din robotplæneklipper gerne kunne tilpasses din have, hvis der er specielle forhold og områder i haven. Måden du tilpasser din robotplæneklipper til din haves indretning er ved at bruge primærzone, sub-zoner og separate zoner. Grunden til opdeling af zoner kan være fordi du ønsker, at nogle områder klippes oftere eller mindre end primærzonen, eller fordi din have er opdelt i for- og baghave, eller af bede. XR Enduro seriens robotter kan tilpasses flere zoner, og denne model XR5 2000 har mulighed for 2 primærzone, 4 sub-zoner og 2separate zoner. Har du spørgsmål om zoneinddeling i din have, er du velkommen til at kontakte os.


Model

ModelnummerXR5 1000
FarveSort
Anbefalet plæneareal1800 m2
Maks plæneareal2000 m2
Årgang2021 model
Størrelse på robot97 x 53 x 32 cm  
Vægt22 kg


Klipning

Klippebredde21 cm
Klippehøjde2 - 10 cm
KlippemotorKulfri motor
HældningOp til 24o (45 %)

Generelt

Seperate zoner2 (læs mere)
Sub zoner4 (læs mere)
Opladningstid 60 - 120 min
Gennemsnitlig driftid100 - 120 min
Batteri 4,9 Ah Lithium-Ion
Støjniveau (Maks)Under 60 dB
Strømforbrug5,1 kWh/Måned
Kulfri Motor (Forstærket)Ja
Fjederophængt kniveJa
DisplayJa (4,3" touch)


2021 teknologi


ForbindelseBluetooth
Mobil App 2.0Ja
Web App (My Robomow)Ja
RegnsensorNej - kører alt slags vejr
Garanti3 År


Ekstra


LadestationMedfølger
RoboHomeMedfølger
Terrængående hjulJa
Kabel inkl. 300 meter
Pløkker inkl.400 stk.


* Under optimale forhold - gælder sjældent i Danmark. Derfor anbefaler vi, at du følger "anbefalet plæneareal".

Write Your Own Review
Du anmelder:Cub Cadet XR5 2000
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Cub Cadet XR5 2000
Viser butikker tættest på