Calabash P2 Pendel Mat Grå

2.773,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5702377207727

Fritz Hansen Calabash P2 Pendel - Grå

Calabash P2 pendlen fra Fritz Hansen er designet af Komplot Design. Lampens inspiration kommer fra Calabash-græskaret, hvilket ses på de elegante organiske former. Pendlen er æstetisk smuk og er ægte håndværk af høj kvalitet.

Calabash er fremstillet i optrukket aluminium, som er afsluttet med en flot matteret grålig finish. Derudover, har Calabash P2 Pendlen en reflektor, som sørger for et nedadrettede og blændfrit lys, der giver et varmt og behageligt lys i rummet.

Calabash pendlens fantastiske lys og smukke design medvirker til en hyggelig atmosfære i indretningen.

Calabash P2 Pendlen fås i 4 smukke farver, herunder mat sort, mat grå, guld og sølv. Den flotte pendel tager sig både smukt ud alene og i klynger, eksempelvis over spisebordet, i entreen eller i stuens læsehjørne. Calabash Pendlen fås også i to andre størrelser, P1 Ø158 og P3 Ø340, og et mix af størrelserne vil ligeledes tage sig flot ud i en moderne bolig.

Om Komplot Design
Komplot design blev skabt i 1987 af designerne/arkitekterne Boris Berlin og Poul Christiansen. En frigjort og eksperimenterende tilgang til designprocessen kombineret med et skarpt blik for de absolut nyeste produktionsteknikker er nøgleordene for Komplot Design. Designduoen er blandt de mest nyskabende danske designfirmaer, hvor design ikke blot er en løsning af det primære funktionelle problem, men også kulturelt, filosofisk og æstetisk indhold. I deres første samarbejde med Fritz Hansen har de ladet sig inspirere af den største formgiver og inspirationskilde; naturen.
 
Specifikationer
Overflade: Højglans kromlakering 
Farve: Grå
Skærm: Optrukket Aluminium
Diameter: 22,4 cm.
Højde: 30 cm.
Lyskilde: E27 - Max 46 Watt.
Ledning: Tætvævet tekstilledning (2 x 0,75 mm2)
Ledningslængde: 3 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Calabash P2 Pendel Mat Grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Calabash P2 Pendel Mat Grå
Viser butikker tættest på