Calabash P1 Pendel Mat Sort

Special pris 1.445,00 DKK Normalpris 1.983,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5702370000103

Fritz Hansen Calabash P1 Pendel - Mat Sort

Komplot Design står bag designet af Calabash Pendlen. De har fundet inspiration til den enkle og harmoniske pendel fra Calabash-græskaret.

Calabash Pendlen er ægte håndværk – fra inderst til yderst. Dets organiske formsprog giver Calabash P1 pendlen et helt enestående udtryk. Skærmen er fremstillet i optrukket aluminium med en stilfuld mat sort finish, men du finder også pendlen med en blank kromlakeret overflade i enten guld eller sølv.

Calabash P1 Pendlen fra Fritz Hansen har desuden en reflektor, der sikrer et nedadrettet, varmt og blændfrit lys. Dette medvirker til en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Calabash P1 Pendlen fås i 4 smukke farver; Guld, sølv, grå og sort. Den smukke og stilfulde pendel tager sig både flot ud enkeltvis og i klynger, eksempelvis over spisebordet, over køkkenøen eller i stuens læsehjørne. Calabash Pendlen fås også i to andre størrelser, P2 Ø224 og P3 Ø340, og et mix af størrelserne vil ligeledes tage sig flot ud i det moderne hjem.

Om Komplot Design
Komplot design blev skabt i 1987 af designerne/arkitekterne Boris Berlin og Poul Christiansen. En frigjort og eksperimenterende tilgang til designprocessen kombineret med et skarpt blik for de absolut nyeste produktionsteknikker er nøgleordene for Komplot Design. Designduoen er blandt de mest nyskabende danske designfirmaer, hvor design ikke blot er en løsning af det primære funktionelle problem, men også kulturelt, filosofisk og æstetisk indhold. I deres første samarbejde med Fritz Hansen har de ladet sig inspirere af den største formgiver og inspirationskilde; naturen.
 
Specifikationer
Overflade: Højglans kromlakering 
Skærm: Optrukket Aluminium
Diameter: 15,8 cm.
Højde: 21 cm.
Farve: Mat sort
Lyskilde: E27 - Max 30 Watt.
Ledning: Tætvævet tekstilledning (2 x 0,75 mm2)
Ledningslængde: 3 m.
Energimærke: A++, A+, A, B, C, D

Write Your Own Review
Du anmelder:Calabash P1 Pendel Mat Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Calabash P1 Pendel Mat Sort
Viser butikker tættest på