WOLF-Garten

WOLF-GARTEN Robotplæneklippere

WOLF-Garten er robotplæneklippere i pålidelig kvalitet, med nem kontrol og gode slutresultater. Her får du en praktisk og god maskine, som er særligt god til enkelt indrettede plæner og mindre plæner, uden behov for mange funktioner og tilpasningsmuligheder.

Robotplæneklippere fra WOLF-Gartens Loopo-serie kan bruges på plæner fra 150 til 1.200 m2, og er særligt gode til mindre haver pga. små modeller med en lille vendradius. De større modeller fås med app-styring og flere funktioner, mens de mindre modeller fås med en mere enkel brugerflade. Her på siden finder du de mest populære modeller fra WOLF-Garten til de bedste priser.

Kontakt os for et godt tilbud    Gå til WOLF-Garten Reservedele
køb WOLF-GARTEN robotplæneklipper online med fri fragt
Faldende orden

5 varer

pr. side
 1. WOLF-Garten Loopo M1000
  8.499,00 DKK
 2. WOLF-Garten Loopo M1500
  10.485,00 DKK
 3. WOLF-Garten Loopo M2000
  10.999,00 DKK
 4. WOLF-Garten Loopo S300
  4.749,00 DKK
Faldende orden

5 varer

pr. side

WOLF-Garten Loopo Robotplæneklippere

Loopo serien fra WOLF-Garten er et prismæssigt stærkt valg, for brugere som ikke forventer at køre sin robotplæneklipper ofte, ikke har de store krav til avancerede indstillings-muligheder og har en have på op til 1.200 m2. Serien har mindre modeller med en lille vendradius, som er særligt gode til mindre haver.

Kontakt os for et godt tilbud


Når du handler robotplæneklipper hos os

Vi er en af Danmarks ældste forhandlere af robotplæneklippere, med mere end 15 års erfaring. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål - og send os gerne en tegning over din have, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Gratis rådgivning af eksperter tlf. 97 22 20 88

Gratis levering i hele landet

Lagerførende af reservedele og tilbehør

Prisgaranti på alle vores mærker og modeller

Lad os montere din robotplæneklipper. Læs mere her


Viser butikker tættest på