Umage

Stort udvalg at Umage lamper online med fri fragt

 

UMAGE

UMAGE er et dansk belysningsbrand, som i en kombination af elegant design, enkelthed og funktionalitet producerer æstetisk kvalitetsbelysning.

UMAGE efterlever den skandinaviske designtradition, hvor netop det at gøre sig umage præger processen bag deres betagende designbelysning. De mange lampeskærme og armaturer fås i forskellige materialer og former, og gør det muligt at skræddersy en lampe, så den passer til lige din indretning og stil. Vi forhandler hele udvalget, og har du spørgsmål til de flotte produkter, så kontakt os endelig.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 76-88 af 88

Side
pr. side
 1. Ribbon Mini Pendel
  449,00 DKK
 2. Ripples Cusp Pendel
  499,00 DKK
 3. Ripples Slope Pendel
  499,00 DKK
 4. Silvia Medium Pendel
  599,00 DKK
 5. Silvia Mini Pendel
  349,00 DKK
 6. Tripod bordstativ lille
  249,00 DKK
 7. Tripod bordstativ stor
  349,00 DKK
 8. Tripod gulvstativ
  549,00 DKK
 9. Willow Double Vægstativ
  949,00 DKK
 10. Willow Mini Vægstativ
  499,00 DKK
 11. Willow Single Vægstativ
  699,00 DKK
Faldende orden

Varer 76-88 af 88

Side
pr. side

Stort udvalg af lamper fra Umage - Fri fragt

UMAGE: Elegant, sofistikeret og skandinavisk inspireret

Umage er et dansk belysningsbrand, der blev lanceret i 2008. Et brand, der har ladet sig inspirere af den skandinaviske designtradition, hvilket tydeligt fremgår af lamperne, der har et betagende og fuldendt nordisk look. Konceptet bag UMAGE bygger på at skabe ekstraordinære designs og udtryk ved netop at gøre sig umage.

UMAGE formår på fornemmeste vis at tage den skandinaviske designarv skridtet videre - ved at kombinere æstetik og funktionalitet med en stærk omtanke for miljøet i deres håndværk. Designet er stærkt inspirerede af de danske urbane omgivelser og den rå natur. UMAGE adskiller sig fra andre brands ved at have lampeskærme og tilbehør opdelt. Det betyder, at der kan skabes unikke og moderne kombinationer, eftersom de enkelte lampeskærme kan kombineres med netop det pendelophæng eller stativ til bord og gulv, som passer ind i din personlige boligindretning.

Køb Umage lamper online

UMAGE – Unik og betagende design

Lamperne fra UMAGE har alle hver sit unikke og personlige udtryk. EOS-serien er fremstillet i gåsefjer, som giver lamperne et blødt og behageligt udtryk, og som tilføjer en feminin charme og rolig stemning i indretningen. Acorn tager form som de agern, vi kender fra skovbunden, hvilket er med til at skabe en hyggelig stemning, i køkken såvel som på badeværelset, mens Alva har et sofistikeret dråbeformet design. Fællesnævneren for alle UMAGE lamper er dog, at de er særdeles velegnede ind i den moderne boligindretning, og kan tilpasses boligens behov og resterende indretning. Sammensæt eksempelvis EOS Medium Skærm med Tripod Gulvstativ og skab en fin gulvlampe, vælg bordstativet for en flot bordlampe eller brug Acorn Skærmene med Cannonball Cluster.

Aluvia i børstet messing – en særudgave

I anledning af 10-års jubilæet for UMAGE lancerede de Aluvia i børstet messing. Den karakteristiske form på Aluvia lampens blade tager sin inspiration fra naturen og den nye farve giver en varm glød til hjemmet. Den er mindst lige så elegant slukket, som når den er tændt. Den lette og raffinerede lampe er lavet af aluminium og findes i to størrelser, og som både tager sig flot ud enkeltvis eller parvis over spisebordet. Se mere om det spændende danske brand og designvisionen bag de smukke og funktionelle lamper i jubilæumsvideoen herunder.


Viser butikker tættest på