Bestlite BL3 M Messing/Sort

6.995,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010055

Bestlite BL3 M Messing Gulvlampe med sort skærm og fod

Bestlite BL3 M Messing Gulvlampen er en enkel og elegant gulvlampe, hvis rene linjer kombineres med stor funktionalitet på grund af den justerbare arm og en bevægelig skærm i matsort farve. Derudover har den en smart trykafbryder på ledningen, så du nemt kan tænde og slukke lampen.

Lampens skærm har en diameter på 21 cm, og spreder et flot og funktionelt lys fra den bevægelige skærm. Du kan vælge at tilkøbe en dæmpbar tre-trins pære til gulvlampen, så du kan justere lysstyrken i tre trin, ved at klikke på afbryderen. For hvert klik på afbryderen, får du en ny lysstyrke. Dette er en stor fordel, hvis du ønsker et dæmpbart lys, uden at skulle montere lysdæmper på din stikkontakt.

Denne gulvlampe fra Bestlite skaber stil i ethvert rum, og giver samtidig et meget behageligt arbejds- eller læselys. Der er ikke det rum, hvor den ikke passer ind i, og med den flotte messingfarve, så er Bestlite BL3 M Messing Gulvlampen en lampe, der giver rummet et elegant touch og kant. Bestlite er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en lampe i et originalt design.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Bestlite designet ligger sig tæt op ad dets industrielle rødder og det originale design. Bestlite har udstillet flere lamper på Design Museum i London. Med sit moderne udtryk er det en klassiker, der gennem årene altid har været elsket af designere og arkitekter. Lampen blev hurtigt meget populær og blev hurtigt kendt som Churchils lampe, da den engelske præmiereminister brugte lampen på sit kontor.

Specifikationer:
Materiale: Messing
Farve: Messing og matsort skærm/fod
Højde: 113-152
Diameter fod: 28 cm
Skærm: Ø21
Lyskilde: E14 - maks 40 Watt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL3 M Messing/Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL3 M Messing/Sort

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på