Bell X-Lille hvid

1.799,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5712396005716

Normann Copenhagen Bell X-Lille hvid

Den flotte og populære serie fra Normann Copenhagen er designet af Andreas Lund og Jacob Rudbeck. Inspirationen til serien er tydeligt fundet i en klokkeform, som skaber en behagelig og funktionel belysning under lampen. Dette er seriens mindste pendel med en diameter på 22 cm.

Seriens pendler er skabt i et simplistisk design, hvor lampens ledning spiller en fin rolle i designet. Lampen er nemlig designet således at den hænger i en hank, hvorfra ledningen går op til ophænget. På den måde skjules ledningens direkte kontakt med pendlens krop - og lampen fremstår derfor ikke som en traditionel lampe, men i højere grad som en klokke.

Bell-lamperne er skabt i aluminium og har en mat overflade, som kombineres fint med ophænget i gummi. Materialesammensætningen skaber et perfekt moderne design, hvor den simplistiske form fremhæver materialevalget.

Bell-seriens pendler fra Normann Copenhagen hænger rigtig godt over spisebordet og køkkenbordet, da de giver et funktionelt og godt nedadrettet lys. De mindre pendler kan desuden bruges over kommode, kaffebord og i hjørnet af opholdsrum, hvor de kan hænges i sæt, alene eller i klynger.

Specifikationer:

Brand: Normann Copenhagen
Farve: Hvid
Materiale: Aluminium og gummi
Ledning: 4 meter stofledning
Diameter: 22 cm
Højde: 23 cm
Fatning: G9, maks 20 watt (vælg LED for et lavere energiforbrug)
Vægt: 1,5 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Bell X-Lille hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bell X-Lille hvid

Populære Normann CPH produkter

 1. Amp Pendel Stor messing/smoke
  999,00 DKK
 2. Bau pendel lille
  1.299,00 DKK
 3. Bell Medium sand
  3.099,00 DKK
 4. Grant Bordlampe sort
  2.599,00 DKK
Viser butikker tættest på