Archi T2 Bordlampe Messing

2.590,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5711389400248+940042

Nordic Living Archi T2 Bordlampe - Messing

Ikonisk arkitektlampe med et smukt og stilfuldt design.

Denne bordlampe med base har gennem generationer været vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (hvid, sort, messing, grøn, rød, blå eller sort/guld) gør Archi til det idelle valg til ethvert skrivebord. Den er stilren og enkel, hvilket medvirker til, at den passer ind i alle typer af indretningsstile, hvad end det er på arbejdsværelset, i stuens læsekrog eller som sengebordslampe.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der kan hjælpe med koncentrationen, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-pærer er blidere ved øjnene end konventionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Se hele Archi serien fra Nordic Living og læs mere her.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Denne model er større end det ligner ud fra billedet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Messing
Diameter: 20
Højde: 50 cm
Lyskilde: E27 - maks 46 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T2 Bordlampe Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T2 Bordlampe Messing
Viser butikker tættest på