Archi T1 Bordklemme Junior Forest Green

1.495,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5711389400361+940174

Nordic Living Archi T1 Junior Bordklemme - Forest Green

Smuk og funktionel bordlampe fra danske Nordic Living

Denne ikoniske arkitektlampe på klemme har gennem generationer væket vidne til meget - fra tegnestuer og advokatkontorer til hjemme-skrivebordet. Alsidigheden og de 7 farvevariationer (blå, hvid, grøn, messing, rød, sort eller sort/guld) gør Archi til det idelle valg til ethvert skrivebord. Den er stilren og enkel, hvilket medvirker til, at den passer perfekt ind i alle indretningsstile, hvad end det er på Kontoret, i boligens læsehjørne eller som sengebordslampe.

Archi T1 er den mindste model i serien, men lampen fås også i en større model, som hedder Archi T2. Lamperne fås både på base og på klemme. Denne model har en unik grøn farve og kommer med klemme, så du nemt kan flytte rundt på den og klemme den på skrivebordet eller sengegavlen.

Udstyr lampen med en LED-pære for at give et klart lys, der hjælper med koncentrationen, selv når der arbejdes i de sene aftentimer. LED-lyskilder er mildere ved øjnene end traditionelle pærer og fås i forskellige farvetemperaturer. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forhold til dit valg af pærer.

Bemærk: Det kan være svært at se den egentlige størrelse på lampen ud fra produktbilledet. Se derfor også billedet fra vores showroom af de forskellige modeller eller kom ned i butikken i Herning og se de smukke lamper i virkeligheden.

Se hele Archi serien fra Nordic Living og læs mere her.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Forest Green
Højde: 35 cm
Diameter: 9,6 cm
Lyskilde: G9 - maks 33 W.

Write Your Own Review
Du anmelder:Archi T1 Bordklemme Junior Forest Green
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Archi T1 Bordklemme Junior Forest Green
Viser butikker tættest på