AJ Gulvlampe Original Grå

Special pris 5.495,00 DKK Normalpris 6.895,00 DKK
1 - 2 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693331253

AJ Gulvlampe Original Grey

AJ Special Edition Lamperne kan købes i en begrænset periode i tre unikke farver, herunder Original Grey, Pale Rose og Ultra Blue.

Nyheder fra Louis Poulsen 2020

Louis Poulsen præsenterer tre nye special edition-farver til AJ-serien, som kun fås i 2020.  AJ-serien kommer desuden i en ny version i rustfri stål, som reflekterer omgivelserne og fremhæver lampens minimalistiske og enestående form, hvilket er i tro mod Arne Jacobsens ånd. Hertil genintroduceres AJ Mini Bordlampen også, samt AJ Royal Pendlen. Nyhederne præsenteres i anledningen af 60-års jubilæet for SAS Royal Hotels åbning i København.

AJ Gulvlampens Design

AJ Gulvlampen har et vipbart hoved, som udsender et direkte og retningsbestemt lys. Gulvlampen er fås her i en flot grå farve, hvor indersiden af lampeskærmen er hvidlakeret, så du er sikret et godt og behageligt lys. Du kan med fordel placere AJ Gulvlampen på kontoret, i hjemmets læsehjørne eller ved siden af stuens sofagruppe.

AJ-seriens designoprindelse

Designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu). Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte. 

Historien om Arne Jakobsen

Arne Jacobsen (1902-1971). Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign. Arbejdede tæt sammen med Louis Poulsen i 1950-60’erne, hvor en stor del af hans lamper blev skabt.

Specifikationer
Design: Arne Jacobsen.
Materiale: Stål i grå farve. Fod i trykstøbt zink.
Dimension: Dybde 325mm, højde 1300mm.
Klasse: IP20 godkendt
Vægt: Maks. 3,5kg.
Ledningslængde: 2,6m.
Lyskilde: Maks. 60W E27
Energiklasse: A+ - E

Inklusiv anbefalet LED-pære.

Write Your Own Review
Du anmelder:AJ Gulvlampe Original Grå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:AJ Gulvlampe Original Grå
Viser butikker tættest på