VP Wire Gulvlampe

5.695,00 DKK
1 - 7 hverdage
Varenr
34545501101

WIRE gulvlampen fra Verner Panton

Den flotte gulvlampe Wire er designet ved brug af en trådbundet ramme, som giver en form der kan lede tankerne hen på en el-pære. En plastik halvkugle er placeret oven på rammen og sørger for at skjule lyskilden. Halvkuglen er nem at løfte af, for at få adgang til fatningen, der er placeret i en elegant lille halvkugle i krom, som vender op mod skærmen. Lyskilden er derfor placeret i midten af skærmen, som sørger for at lampen kan give et diffust lys opad og ud af siderne.

Materialet er lavet af plast og minder om opalglas, så lyskilden kan lyse igennem med et diffust lys. Skærmen skifter farve fra kold hvid til varm hvid, alt efter om lampen er tændt eller slukket.

Gulvlampen er designet af Verner Panton, som er kendt for sine anderledes lamper, hvor former, farver, rummelighed og lysets funktion er i fokus. Verner Panton introducerede gennem sin karriere en række modene lamper, som havde personlighed og helt anderledes end hans samtidige skandinaviske arkitekter. Flere af hans designs er i dag kendetegnende for bauhaus-designstilen.

Primært materiale: Forkromet metal
Sekundært materiale: Plastik
Farve: Krom og hvid
Skærmensfarve: Hvid
Fatningstype: E27
Maks watt: 75W
Højde: 120 cm
Skærmdiameter: 40 cm
Ledningsfarve: Blank med tænd/sluk knap
Ledningslængde: 250 cm

Write Your Own Review
Du anmelder:VP Wire Gulvlampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:VP Wire Gulvlampe

Populære Verner Panton produkter

  1. VP Moon Ø44
    5.995,00 DKK
  2. VP Fun 1DM
    5.995,00 DKK
  3. VP Globe Ø40
    Special pris 5.995,00 DKK Normalpris 9.495,00 DKK
Viser butikker tættest på