Tolomeo Mega Bord Ø36 Alu/Grå Silke

3.860,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
0564010A/0778010A36G

Artemide Tolomeo Mega bordlampe med grå silkeskærm, Ø36

Den populære arkitektlampe fra Artemide er en god arbejdslampe idet lampen er fleksibel og giver et godt lys. Samtidig har lampen et enkelt og elegant design.

Tolomeo Mega læselampen er perfekt, til skrivebordet på arbejdspladsen, men kan også bruges i mange andre situationer. Lampen fås med 3 forskellige typer skærm. Pergament som er meget gennemsigtigt, og derved sender lyset rundt i rummet. Grå Silke eller Sort Silke, som sender mest lys nedad. Desuden kan du også vælge mellem en række størrelser på selve lampeskærmen. Bemærk at prisen ændres afhængigt af størrelse og farve.

Læselampen fås som standard med en skrueanordning, som fastgøres til bordet, men det er også muligt at vælge en klemme i stedet.

Tolomeo bordlampen kan vælges med lysdæmper, dette er en god ide, hvis lmapen skal stå et sted, hvor der er varierende behov for belysning.

Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959 og leverer i dag designer lamper over hele verden. Artemide har en målsætning om lys som menneskers tro følgesvend - som en kilde til fysisk og mental komfort. Mange af lamperne fra Artemide har skrevet historie og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Tolomeo er blot et eksempel på en lampe fra Artemide, der skaber en perfekt balance mellem funktionalitet og design. Artemide lamper er italiensk design, når det er bedst.

Materiale: Aluminium
Farve: Aluminium
Skærmfarve:Grå Silke
Skærmstørrelse: Ø36
Mål: Se billedet
Lyskilde: E27, 1x150 watt halo / 1 x 21 watt LED (eksklusiv) - bemærk at du skal bruge en pære, der kan dæmpes, hvis du vælger den dæmpbare model.

Write Your Own Review
Du anmelder:Tolomeo Mega Bord Ø36 Alu/Grå Silke
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tolomeo Mega Bord Ø36 Alu/Grå Silke

Populære Artemide produkter

  1. Tolomeo Parete Mini Alu
    Special pris 1.339,05 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
  2. Tolomeo Diffusore Ø18 Væg Pergament
    2.100,00 DKK
  3. Demetra bordlampe, Hvid
    2.780,00 DKK
Viser butikker tættest på