Sento LED Parete Bronze

7.570,00 DKK
1 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
6P11511SSF+6K5075E2

Occhio Sento LED Parete Bronze

Bevægeligheden i lampen gør, at den kan bruges rigtig mange steder. Det specielle ved Occhio serien er strålerne på lyset. Occhios lamper er nemlig perfekte til at skabe stemninger. Occhio Sento LED Parete Singolo bliver brugt i mange rum: stuer, køkkener, gange, entréer og badeværelser. Med forskellige armlængder kan lyset komme lige derhen, du ønsker. Sento LED skaber lys i verdensklasse med markedet højeste farvegengivelse og unikt lys til enhver lejlighed.
Occhio Sento LED kan nemlig styres uden berøring via infrarøde sensorer. På den måde er det muligt at justere lyset med simple bevægelser (denne funktion kan slås til og fra efter ønske). Det er muligt at styre hver lysdiode for sig, det vil sige, at selvom lampen kan lyse både op og ned, kan den også anvendes kun som down-light eller up-light efter behov ved nemt at slukke for den ene diode med en enkelt håndbevægelse.

Længde på lampen/armen
Lampen findes i tre forskellige længder. 20, 30 eller 40 centimeter. Lampen er standard med 20 cm arm, hvis du ønsker 30 eller 40 cm, skal dette til-vælges i toppen. Har du brug for råd og vejledning kontakt os endelig.

Valg af hoved – D-Hoved, C-Hoved eller E-Hoved
Når du skal vælge denne lampe, skal du tage stilling til hovedet/lyssøjlen. Her er der tale om enten et E-hoved, C-hoved eller et D-hoved. Som standard er lampen udstyret med et E-hoved dvs. et hoved, der har flat glas for oven og et buet linseglas for neden. Et D-hoved har buet linseglas for oven samt for neden. Det flade glas giver et mere diffust lys, mens linsen giver et mere skarpt og fokuseret lys. Se sidste billede i billedrækken, hvor vi illustrerer, hvordan begge hoveder/linser lyser. Et C-Hoved har buet glas forneden og er lukket for oven, så lampen kun lyser nedad. Occhio Sento er udstyret med et drejbar hoved og et medfølgende håndtag i carbon, designet som en diskret tynd pind, der kan skrues af eller på, alt efter hvilket look du ønsker.

Occhio Air
Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Vælger du Air-modulet, kan du styre alt belysning fra Occhio fra samme sted i dit hjem - nemlig din telefon.
Til-vælger du Air modulet i lampen, er der derudover også mulighed for tilkøb af en Remote (fjernbetjening) og ydermere en væghængt-holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt, nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af mobiltelefonen eller med håndbevægelser. Fjernbetjeningen kan desuden programmeres, så lyset, der ønskes, nemt kan trykkes frem. I dag ønsker folk ofte de samme lys-senarier/mængder til bestemte lejligheder, og her er fjernbetjeningen oplagt, da du kan spare bøvlet med at skulle indstille lyset med hænder eller på mobiltelefon hver dag. Familien eller vennerne kan på fjernbetjening hermed også nemt og hurtigt indstille lyset til hyggelys, arbejdslys mv.  

Loop Ring
Som tilkøb kan du vælge "Loop-ring med kabeludgang", som er en ring, der lægges bag ved lampens montering dvs. mellem lampe og loft/væg. Ringen sørger for, at du kan videreføre kablet fra lampe til lampe eller føre kablet hen til et lampeudtag. For at undgå at bore i lampen eller væg/loft kan denne ring nemt føre kabel ud af lampen. 

Specifikationer
Findes i farverne: Mat Krom, Blank Krom, Mat Hvid, Mat Sort, Mat Sort/Mat Krom, Bronze, Gold/Mat Hvid, Gold/Mat Sort, Rosegold, Blank Hvid/Blank Krom.
Diameter på bagdåse (vægmontering): 8,8 cm
Diameter på hoved: 12,3 cm
Længde på hele lampen: Dåse 2,9 cm + Længde på arm 20, 30 eller 40 cm + Hoved på 6,15 (da kun halvdelen af hovedets diameter rækker længere ud end armen)
Lyskilde: LED 18W (Fås også med 26W, kontakt os, hvis dette ønskes)
Lumen: E-hoved = 1170 lumen, D-Hoved = 1270 lumen
Kelvin: 2700 (Fås også med 3000 Kelvin, kontakt os, hvis dette ønskes)
Ra værdi: 97
IP: 20
Vægt: 1,7 kg.
Rotation: Hoved 360 grader, Arm 120 grader
Dæmpbar: Ja med håndbevægelser, Occhio air, og/eller korrekt dæmper på væggen

Write Your Own Review
Du anmelder:Sento LED Parete Bronze
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sento LED Parete Bronze

Populære Occhio produkter

 1. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  49.340,00 DKK
 2. Sento LED Parete Bronze
  7.570,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  5.095,00 DKK
 4. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  18.050,00 DKK
Viser butikker tættest på