Panthella Bord 320 Krom

Special pris 3.895,00 DKK Normalpris 5.250,00 DKK
Uge 44 Forventet levering:
Varenr
5714693513314

Panthella bordlampe 320 - Krom

Panthella bordlampen er designet af Verner Panton tilbage i 1971 og den er stadig en af hans mest populære lamper. Lampen fås siden 2021 i tre størrelser til bordet, hvoraf dette er den mellemste model med en skærmdiameter på 32 cm, i en smuk krom-finish. Lampens organiske form og rene linjer, ligesom de mange stærke farver, lampen oprindeligt blev lanceret i, er typisk for Verner Pantons design.

Verner Panton ønskede at skabe en lampe, hvor både foden og skærmen fungerer som en lysreflektor. Lampens smukke krom-oveflade reflekterer derfor omgivelserne om lampen smukt, og fra lyskilden under skærmen sendes et direkte nedadrettet lys på lampen fod, som reflekteres fint på den blanke overflade. Den lille bordlampe fås fortsat i flere flotte farver, mens den mellemste størrelse her - lanceret i 2021 - fås i tre farver. Dette er den blanke krom-model.

Panthella bordlampen Ø320 i krom-finish er et smukt valg til entreens kommode, stuens kaffebord eller reol, og til vindueskarmen. Den spreder et behageligt og hyggeligt lys omkring lampen, og spejler omgivelserne på flot vis. De den kun skaber et nedadrettet lys, kan du med lampen her skabe et meget afgrænset lys - et godt valg, hvis du benytter lyset til at designe små oaser rundt om i boligen. Der findes desuden en mini-model, hvis der ønskes en endnu mindre model af den smukke krom-finish.

Ønsker du en dæmpbar belysning fra din nye bordlampe? Tilkøb en tretrins-pære til lampen, som nemt og hurtigt kan dæmpes i tre niveauer, blot ved at trykke på afbryderen. For hvert tryk på kontakten, ændres lysstyrken på lampen. På den måde kan du altid tilpasse lysniveauet til dit behov.

Historien om Verner Panton

Verner Panton (1926-1998). Arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Havde egen tegnestue fra 1955. Kendt for sine organiske farvestrålende designs i bl.a. hans favorit­materiale plastik. Har vundet et utal af priser og design awards. Stadig meget populær og udstillingsaktuel.

Specifikationer:

Design: Verner Panton.
Materiale, skærm og stander: Dybtrukket stål.
Materiale, fod og hus: Støbt aluminium
Overflade: højglaskrom
Dimension: Diameter 320mm, højde 438mm
Lyskilde: E14 (anbefalet lyskilde medfølger)
Energiklasse: A+ - E
Ledning: 2,5 meter sort ledning med afbryder


Inklusiv anbefalet LED-pære.

Write Your Own Review
Du anmelder:Panthella Bord 320 Krom
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Panthella Bord 320 Krom
Viser butikker tættest på