Louis Poulsen Limited Edition 2023: PH 2/2 Luna Bordlampe

Drømmer du om at tilføje et strejf af luksus og elegance til dit hjem? Så er Louis Poulsen PH 2/2 Luna Bordlampe Limited Edition det ultimative valg. Denne eksklusive bordlampe er kun tilgængelig i en begrænset periode fra den 1. oktober til den 31. december 2023.



Designet bag PH 2/2 Luna Limited Edition Bordlampe

PH 2/2 Luna bordlampen er et ægte kunstværk, der forener form og funktion på forbløffende vis. Denne lampe er designet med øjet for luksus og har en fortryllende bue, der bærer skærmene med elegance og ynde. Lampen anvender Poul Henningsens velkendte 3-skærmssystem, der garanterer et blødt og blændfrit lys, perfekt til enhver lejlighed.

Limited Edition-udgaven af PH 2/2 Luna er skabt med omhu og kvalitet i tankerne. Den er lavet i ubehandlet børstet messing af den højeste kvalitet, som med tiden vil patinere og udvikle sit eget unikke udtryk. En diskret afbryder er smukt placeret ved lampens fod og er en integreret del af designet. Denne stilfulde afbryder, sammen med lampens brune tekstilledning, komplementerer det luksuriøse design på smukkeste vis. PH's initialer er elegant og diskret indgraveret på lampens base, hvilket fuldender designet.

Få glæde af PH Luna Bordlampens fortryllende funktioner med dens kompakte størrelse og kurvede ramme, der udstråler varme og hygge. Den omhyggeligt børstede overflade med fine børstestreger indbyder til berøring og beundring. Over tid vil det ubehandlede messing udvikle en smuk patina, der kun forstærker lampens tidløse appel og gør hver enkelt lampe helt unik.

PH 2/2 Luna Bordlampe: Funktionelt design

Hvad der gør PH 2/2 Luna Bordlampen endnu mere imponerende er dens funktionelle design. Lampens hoved kan drejes i begge retninger, hvilket giver dig mulighed for at justere lysretningen efter dine behov.

Når du tænder PH 2/2 Luna Limited Edition Bordlampen, vil den straks skabe en hyggelig atmosfære i rummet med sit opalhvide skærme. Den passer perfekt ind i en nordisk indretning, hvor enkle og minimalistiske elementer er i højsædet. Uanset om du placerer den på en reol i stuen, på en kommode i soveværelset eller på et lille, hyggeligt sofabord, vil denne lampe tilføre hygge og karakter til ethvert rum.

En anbefalet LED lyskilde medfølger gratis, men du har også mulighed for at opgradere til en LED 3-trins pære. Denne opgradering giver dig fleksibilitet til at dæmpe lyset i 3 forskellige trin ved blot at trykke på afbryderen, så du kan tilpasse belysningen og stemningen efter dine præferencer.

Gør din belysning personlig med PH 2/2 Luna Limited Edition Bordlampe.

 


Det originale design af PH 2/2 Luna: "Natbordslampen"

Det originale design af PH 2/2 Luna Bordlampen blev introduceret i 1939 og bar kælenavnet "Natbordslampen", som var et navn, som Poul Henningsen selv tildelte lampen. Den karakteristiske kurve i lampens design gør den let genkendelig og passer smukt til de tre hvide opalglasskærme. Det originale design fra 1939 havde en højde på 23 cm., hvilket er blevet opskaleret til en højde på 32 cm. på den nye Limited Edition version for at give endnu flere anvendelsesmuligheder for lampen.