ph-2-1-llimited-edition

 

Louis Poulsen PH 2/1 Limited Edition 2020

Louis Poulsen har lanceret dette års Limited Edition, som er den populære PH 2/1 Bordlampe med ravfarvede skærme. Lampen kan købes fra 1. oktober – 31. december 2020, men du kan allerede forudbestille den nu.

PH 2/1 Bordlampe Limited Edition

Limited Edition med ravfarvede skærme

Louis Poulsen har introduceret den ikoniske PH 2/1 Bordlampe i en eksklusiv ny Limited Edition version med ravfarvede skærme. De ravfarvede skærme sørger for et varmt og hyggeligt lys i hjemmet, som uden tvivl vil skabe god stemning. Lampen har Poul Henningsens anerkendte tre-skærmsystem, som samtidig sikrer et blændfrit lys, der er behageligt for øjnene.

Opalglas skærmsæt til kampagnepris

Hvis du køber Limited Edition PH 2/1 Bordlampen inden den 1. november, så kan du få et ekstra skærmsæt med i hvidt opalglas for kun 2000 kr., som normalt koster 3915 kr.

 

limited-edition-glasskærme

 

Unikt udtryk i ubehandlet messing

De 3 ravfarvede skærme sidder på en elegant base i let børstet messing. Messingen er ubehandlet og vil derfor få sin helt egen patina over tid. Dette sikrer at alle bordlamperne vil få sit helt eget unikke og enestående udtryk.

Afbryderen er ligeledes fremstillet i ubehandlet messing, hvilket giver et gennemført udtryk til lampen. Afbryderen sidder nær lampens fod sammen med den brune tekstilledning, som komplimenterer lampens flotte design. En sidste detalje, som runder designet smukt af, er Poul Henningsens signatur, som er diskret indgraveret på fatningsskjuleren under den nederste skærm.

 

ph limited edition bordlampe

 

Poul Henningsens belysningsfilosofi

Poul Henningsen arbejdede hele livet på at skabe lamper med flotte former og farver, som harmonerer godt med hinanden. Han eksperimenterede også med lyset og skyggerne, da det vigtigste for ham var at skabe lamper med et behageligt og blændfrit lys. PH’s innovative arbejde kommer også til udtryk i PH 2/1 Limited Edition Bordlampen, som lanceres i oktober 2020. Limited Edition Bordlampen giver et enestående udtryk i hjemmet med sine harmonerende former og farver. Samtidig spreder lampen et utroligt stemningsfuldt lys gennem sine ravfarvede skærme, som mest af alt minder om stearinlysets varme skær.

Klassisk design til enhver indretning                  

Den populære PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen er udviklet i klassiske materialer, som både vil klæde minimalistiske og eklektiske indretninger. Bordlampen størrelse gør den desuden velegnet til at placere steder hvor du normalvis ikke har plads til en bordlampe – eksempelvis i vindueskarmen eller på et lille sengebord. Lampens lette design gør det dertil nemt at flytte lampen rundt i boligen, alt efter hvor behovet for lys opstår.

Tilkøb tretrins-pære og få dæmpbart lys

Hvis du ønsker muligheden for at dæmpe lyset på PH 2/1 Bordlampen, så kan du med fordel tilkøbe en tre-trins pære og derved få muligheden for at dæmpe lyset i tre forskellige trin. En tre-trins pære fungerer ved at dæmpe lyset for hver gang du trykker på afbryderen lige efter hinanden. Dette er en fordel, da du så selv kan justere lyset til dine forskellige lysbehov i dagligdagen. 

Forudbestil PH 2/1 Bordlampe Limited Edition Ravfarve fra Louis Poulsen allerede nu med levering fra 1. oktober 2020.

Brug for vejledning inden dit køb?

Har du brug hjælp eller vejledning, så sidder vores dygtige personale klar til at hjælpe dig på [email protected] eller Tlf. 97222088. Du er også altid velkommen i butikken på Silkeborgvej 88, 7400 Herning.