Limited Edition: Louis Poulsen PH 2/2 “Spørgsmålstegnet”

Limited Edition Spørgsmålstegnet hos Jensen Company - Fri Fragt og Prismatch

PH 2/2 Limited Edition er “Questionmark”-Bordlampen, som kun forhandles i en begrænset periode – 1. oktober til 31. december 2021. Du kan allerede nu forudbestille den, hos Jensen Company.


Poul Henningsens Originale design fra 1931

Louis Poulsen relancerer i slutningen af 2021, en af Poul Henningsens legendariske designs, PH 2/2 Bordlampen i en betagende Limited Edition-udgave. Du kan nu få chancen for at eje den ikoniske og udødelige klassiker, Poul Henningsen skabte tilbage i 1931 - der er altså tale om et stykke historisk lampedesign der først så dagens lys for 90 år siden.

PH 2/2 “Spørgsmålstegnet” blev solgt helt frem til midten af 1950’erne og vil snart igen være at finde i butikkerne landet over - i en begrænset periode!

Relanceringen af PH 2/2 “Spørgsmålstegnet” bordlampen er skabt - tro mod det originale design, i ubehandlet børstet messing i den højeste kvalitet. Med årene vil den ubehandlede messing patinere, og få sit helt eget unikke og autentiske udtryk - præcis som den originale bordlampe. Du finder afbryderen, diskret placeret nederst ved lampens fod, sammen med den brune tekstilledning, igen - præcist som på originalen. På lampens base finder du også Poul Henningsens initialer ‘PH’, forsigtigt indgraveret, hvilket virkelig fuldfører det legendariske design og tilføjer en luksuriøs stil over det.

PH spørgsmålstegnet kan købes hos Jensen Company

PH 2/2 “Spørgsmålstegnet” blev skabt i 1931 og fik sit navn, på grund af den krumning der er på lampens stang. Skærmene på bordlampen, blev dog designet allerede tilbage i 1926, hvor Poul Henningsen og Louis Poulsen tegnede de første lamper der skulle på en udstilling i Paris.

Det nu verdenskendte “tre-skærmssystem”, er en perfekt kombination af blændfrit lys, der er behageligt for øjnene, og på grund af skærmenes design og placering, giver lampen både et nedadrettet lys og et varmt opadrettet lys, der er med til at skabe en perfekt stemning og som fuldender designet. De smukke skærme er i mundblæst opalglas, og er et design og materiale der går igen i mange af Poul Henningsens designs.

Ligesom originalen, har bordlampen et justerbart hoved, der kan vippes 45 grader fra side til side, ved hjælp af håndtaget der sidder på midten af lampestangen, og “Spørgsmålstegnet” er derfor ideel som en arbejdslampe til skrivebordet, da du kan justere og rette lyset derhen hvor der er behov.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at eje et enestående stykke historisk kunstværk og samleobjekt, der kun vil blive mere værdifuld med årene. Du kan allerede nu forudbestille PH 2/2 “Spørgsmålstegnet” hos Jensen Company.

Unikt samleobjekt, spørgsmålstegnet kan købes hos Jensen Company med Fri Fragt