NUAD Radent Væglampe 700 Hvid

Special pris 1.599,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
745125436531

Nuad Radent Væglampe 70 cm – Hvid    

Radent væglampen fra danske Nuad har et minimalistisk og lineært design, der vil klæde enhver moderne indretning. Væglampen har et perforeret metalnet, hvorfra der spredes et blødt og behageligt lys. Lampen findes i to størrelser, som alle fås med sort, hvid eller messing finish. Denne variant har en flot hvid finish og en længde på 70 cm. Radent findes desuden også som loftmodel, hvilket giver dig muligheden for at gennemføre looket i hele hjemmet.

Radent væglampen vil eksempelvis hænge flot i entreen eller i en mørk trappeopgang. Radent er en smuk tilføjelse til ethvert hjem, men lampen vil også hænge flot på hoteller eller i restauranter.

Hvem er Nuad?

Nuad er et dansk belysningsfirma, som finder inspiration i ordinære og ekstraordinære ting, som de altid videreudvikler og perfektionerer. De danske designere har fokus på at æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Nuad består af perfektionister og kreative tænkere, som designer produkter som de selv har ledt efter på markedet og som de altid selv kan så inde for.

Specifikationer:
Materiale: Perforeret stålnet og aluminium
Farve: Hvid pulverlakeret
Mål: (L) 700 x (H) 58 x (D) 45 mm
Lyskilde: Indbygget 8 W LED-tube – 830 Lumen
Wirelængde: 150 cm
Ledning: 3 m. sort stofledning

Write Your Own Review
Du anmelder:NUAD Radent Væglampe 700 Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:NUAD Radent Væglampe 700 Hvid
Viser butikker tættest på