Nuad Radent Pendel 1350 Hvid

Special pris 2.399,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
745125436500

Nuad Radent Pendel 135 cm – Hvid        

Radent langsbordspendlen fra danske Nuad har et enkelt design med elegante detaljer. Radent pendlen udsender et direkte og funktionelt lys nedad, samtidig med at lampen udsender et diskret lys opad i rummet gennem den perforerede overflade på lampens aflange skærm.

Radent pendlen har et perforeret metalnet, som sikrer et blødt lys ud i lokalet. Lampen findes i to størrelser, som alle fås med sort, hvid eller messing finish. Denne variant har en flot hvid finish og en længde på 135 cm. Du finder desuden også Radent, som en vægmodel, så du har muligheden for at gennemføre looket i hele hjemmet.

Radent lampen vil hænge flot over et køkkenbord, spisebord eller skrivebord. Pendlen er en smuk tilføjelse til ethvert hjem, men lampen vil også hænge smukt på hoteller eller i restauranter.

Hvem er Nuad?

Nuad er et dansk belysningsfirma, som finder inspiration i ordinære og ekstraordinære ting, som de altid videreudvikler og perfektionerer. De danske designere har fokus på at æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Nuad består af perfektionister og kreative tænkere, som designer produkter som de selv har ledt efter på markedet og som de altid selv kan så inde for.

Specifikationer:
Materiale: Perforeret stålnet og aluminium
Farve: Hvid pulverlakeret
Mål: (L) 1350 x (H) 58 x (D) 45 mm
Lyskilde: Indbygget 18 W LED – 1400 Lumen
Wirelængde: 150 cm
Ledning: 3 m. hvid stofledning

Write Your Own Review
Du anmelder:Nuad Radent Pendel 1350 Hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Nuad Radent Pendel 1350 Hvid
Viser butikker tættest på