Multi-lite S Pendel Krom

Special pris 3.895,00 DKK Normalpris 4.895,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
10029951

GUBI Multi-lite Small pendel - Krom

Tidløs pendel fra Gubi i smukt dansk design

Multi-lite pendlen har to justerbare skærme, som giver muligheden for at rette lyset derhen behovet er. Du kan rette lyset op og ned eller endda vælge et asymmetrisk udtryk, som sender lyset i begge retninger.

Multi-lite blev oprindeligt designet af Louis Weisdorf i 1972 og findes i flere forskellige farver. Du kan blandt vælge i mellem et smukt krom ophæng eller et messing ophæng. Denne model har et tidløst look med et ophæng og en skærm med en super flot krom finish.

Lampens stilrene og elegante design passer perfekt ind i både en moderne indretningsstil, samt en mere klassisk indretning. Pendlen vil især hænge flot over spisebordet, sofabordet eller ved hjemmets hyggekrog. Hvis du har spisebord på omkring 2 meter anbefaler vi at du køber to og hænger på en række eller vælger en større model af Multi-lite pendlen.

Vi anbefaler desuden altid, at du vælger LED pære til lampen, da dette sikrer et perfekt arbejds- og læselys. LED-lyskilder giver i dag det samme varme lys, bruger mindre strøm og tænder med det samme - præcis som med en gammeldags glødepære.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Krom
Diameter: Ø 25,5 
Lyskilde: E14 maks. 30 Watt
Inklusiv GRATIS LED-pære fra Philips
Design: GUBI Denmark

Write Your Own Review
Du anmelder:Multi-lite S Pendel Krom
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Multi-lite S Pendel Krom

Populære GUBI produkter

  1. Gräshoppa Gulv Sort
    5.295,00 DKK
  2. Multi-lite Pendel Messing
    5.495,00 DKK
  3. Multi-Lite Bord Messing/sort
    3.895,00 DKK
Viser butikker tættest på