Mazo 16PLUS Væglampe Adjustable

1.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714676000107

Mazo 16PLUS Væglampe Adjustable

16PLUS Væglampen fra Mazo har et stilrent design skabt i enkle materialer, som især vil klæde en moderne og nordisk indretning.

Væglampen har en fin hvid porcelænsskærm, hvor der flyder et blødt og behageligt lys igennem. Denne model af 16 PLUS Væglampen hænger på et egetræs ophæng, hvor du har muligheden for at justere lampen op og ned i højden.

16PLUS Væglampen er ideel at bruge som læselampe, da du kan dreje skærmen hele vejen rundt, samt vippe den op eller ned. Dermed kan du selv justere lysretningen efter dine behov.

Historien om Mazo

Mazo er dansk firma, der tager udgangspunkt i fortidens klassikere, som de giver et nyt og friskt pust. Mazo har de eksklusive rettigheder til at bruge designs fra den danske arkitekt Magnus Læssøe Stephensen (1903-1984). De samarbejder samtidig med nye og dedikerede designere for at skabe nyt liv til hans designs.

Mazo leder altid efter en balance imellem skønhed og funktion. Dette kommer virkelig til udtryk i deres lamper, som er skabt i det smukkeste hvide porcelæn kombineret med detaljer i naturligt egetræ. Lyset skinner igennem porcelænet uden at blænde øjnene. Samtidig er lamperne justerbare, da du kan dreje og vippe skærmene i forskellige retninger.

Specifikationer:
Materiale: Bone China (Porcelæn) / Egetræ
Mål: 45 cm (H) x 12 cm (B) x 18 cm (D)
Lyskilde: E14 maks. 7 watt LED
Ledning: 2 meter hvid ledning
Designer: Snorre Læssøe Stephensen

Write Your Own Review
Du anmelder:Mazo 16PLUS Væglampe Adjustable
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mazo 16PLUS Væglampe Adjustable
Viser butikker tættest på