Mantis BS3 Bordlampe

4.450,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
S-BS3-BL

Mantis BS3 Bordlampe i sort

Den smukke Mantis series bordlampe BS3.
Mantis lampeserien er designet af ingeniør og kunstner Bernard Schottlander i 1951 og lampeserien er i stadig lige relevant i boligindretninger verden over. Det tidløse design har gjort Mantis lamperne til klassikere, som passer til enhver boligindretning. Bordlampen BS3 er et perfekt eksempel på Mantis seriens spændende design, hvor funktionalitet og simplicitet går hånd i hånd.
Mantis BS3 bordlampen har en rund base, hvorpå et modvægtsystem holder lampens arm. Lampens krop har et spinkelt og simplistisk udtryk, og det ligner at lampen er ved at få overbalance - det er dog ikke tilfældet: Lampen står sikkert på det solide metalstel. BS3 bordlampens skærm kan drejes og vippes, så lyset kan rettes hen, hvor behovet er. Lampen er en oplagt skrivebordslampe på grund af det funktionelle design, men den står også flot på kommode og reol i opholdsrum og stue.

Mantis BS3 bordlampens aluminiumsskærm er udformet i en organisk silhuet og skabt ved brug af metoder, som bruges af metalarbejdere. På toppen af skærmen sidder en diskret afbryder. Schottlander har tilført skærmen et skulpturelt og blødt udtryk, som understreger det svævende og lette Mantis-design perfekt.
Mantis belysningsserien byder på gulvlamper, væglamper, loftlamper og bordlamper designet i et smukt og elegant udtryk med en næsten svævende silhuet.
Design: Bernard Schottlander
Materiale: Metal og aluminium
Farve: Sort
Mål: Se billede
Afbryder: på lampens hovedLyskilde: E14, maks 11 watt (ekskl.)

Write Your Own Review
Du anmelder:Mantis BS3 Bordlampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mantis BS3 Bordlampe

Populære Mantis produkter

 1. Mantis BS1 Gulvlampe
  8.025,00 DKK
 2. Mantis BS2 Væglampe Mini LED
  4.200,00 DKK
 3. Mantis BS3 Bordlampe
  4.450,00 DKK
 4. Mantis BS4 Loftlampe
  4.150,00 DKK
Viser butikker tættest på