Luxy F0 Gulvlampe Blank Kobber

2.495,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
8013210199039

Luxy F0 Gulvlampe – Blank Kobber

Justerbar gulvlampe med let transparent glasskærm i blank kobber finish.

Luxy F0 gulvlampen fra Rotaliana har et nutidigt design, som vil være et friskt pust til enhver moderne indretning. Gulvlampens glasskærm er let transparent, så lyskilden kan anes igennem skærmen, hvilket et helt enestående udtryk. Da lyskilden kan ses, så anbefaler vi at du vælger en filament pære eller dekorationspære til lampen. Du kan se hvilken pære vi anbefaler under tilkøb.

Du kan både indstille arm og hoved på gulvlampen, samtidig med at glasskærmen kan kippes og drejes. Gulvlampens fleksible og justerbare design, gør den særdeles velegnet at bruge som læselampe. Du kan f.eks. vælge at have Luxo F0 gulvlampen stående på kontoret eller ved sofagruppen i stuen.

Luxy F0 giver et virkeligt godt lys, da den transparente glasskærm både sikrer et direkte og et diffust lys ud i rummet. Lampen har desuden en afbryder på lampens hoved, så du nemt kan komme til at tænde og slukke for lampen.

Denne model af Luxy F0 lampen kommer med en blank kobber lampeskærm, men du finder også lampen med en smokey sort, hvid eller guld glasskærm. Luxy-serien byder desuden også på væglamper, bordlamper og pendler i samme stil, så du har muligheden for at gennemføre stilen i hele boligen.

Specifikationer:
Materiale: Glas, stål og fiberglas
Farve: Blank Kobber / Sort
Højde: 110 cm
Skærm diameter: 13,5 cm
Base diameter: Ø 22 cm
Lyskilde: E14 (se anbefaling)

Write Your Own Review
Du anmelder:Luxy F0 Gulvlampe Blank Kobber
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Luxy F0 Gulvlampe Blank Kobber
Viser butikker tættest på