Lucerna 50 Lanterne, corten

Special pris 1.035,00 DKK Normalpris 1.199,00 DKK
3 uger Forventet levering:
Varenr
5712802224168

Lucerna 50 Lanterne, Corten

LOOM Design

LOOM Design, der er skabt af det danske firma Lampefeber, har igennem mere end 30 år, importeret og solgt designlamper til private og erhverv i hele Norden. LOOM Design går ind for anvendelighed, funktionalitet og høj kvalitet i deres design, hvilket man også ser tydeligt i deres mange smukke lamper, med det skandinaviske touch.

Lucerna 50 Lanterne, corten

Vi kender alle, de dejlige klassiske lanterner, mange danskere har stående ude med lys i året rundt. Desværre bliver mange lanterner hurtigt slidt i det danske vejr eller kan blæse omkuld hvis de står udsatte steder. Men med en Lucerna lanterne, fra danske LOOM Design, skal du ikke længere bekymre dig om vind og vejr. Lucerna 50 er lavet i aluminium, med en overflade i corten stål, som er et utroligt modstandsdygtigt materiale, der bliver stærkere med tiden og giver en overflade i en flot rustrød farve.
Lucerna 50 har ingen synlige skruer og er velegnet både indendørs som udendørs og med en tætningsgrad på IP65, passer den særligt godt i det nordlige klima.

Lucerna lanternen har ikke glas i siderne - modsat en traditionel lanterne, hvilket gør at den er mere eftergivende i lettere blæsevejr og ikke vælter omkuld helt så let. Dette gør den også ideel til at sætte diverse pynt i bunden, som f.eks. blomsterdekorationer og derved sætte dit eget unikke præg på disse i forvejen skønne lanterner.


Lucerna 50 har genopladeligt batteri og integreret dæmpbar LED

Lucerna 50 har energibesparende og batteridrevet belysningsteknologi. Det integrerede Li-Ion batteri, giver strøm til at lanternen kan være tændt med 100% lysintensitet i 9 timer, før lanternen igen skal lades op. Er batteriet helt tomt, tager det ca. 6 timer at genoplade Lucerna lanternen til 100%. 

Lucerna 50 lanternen har en berøringsafbryder med lysdæmper på toppen og et USB-stik til opladeren lige under toppen. Håndtaget består af silikone, der gør det nemt at flytte rundt på Lucerna 50 lanternen. 


Specifikationer:
Materialer: Aluminium, silikone

Farve: Rustrød
Højde: 50 cm
Bredde: 15 cm
Dybde: 15 cm
Lyskilde: Integreret LED 2700 K, 200 lm.
Dæmpbar: Ja
Genopladelig: Ja - Micro-USB (1,5 m. kabel medfølger)

Write Your Own Review
Du anmelder:Lucerna 50 Lanterne, corten
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lucerna 50 Lanterne, corten
Viser butikker tættest på