Lafuma Horizon storm stol

Special pris 995,00 DKK Normalpris 1.089,00 DKK
Udgået Forventet levering:
Varenr
LFM9001-9075

Lafuma Horizon Storm havestol

Den flotte og holdbare Horizon Storm er del af Lafumas bud på en funktionel og lækker møbelserie til hoteller, restauranter og cafeer.

Møbelserien Horizon fra Lafuma byder på stole og borde, der kan stables og pakkes væk nemt og hurtigt. Du får et smart design og god komfort produceret i holdbare materialer, der kan klare det skiftende danske vejr. Stolene i Horizon serien kan stables og de er udstyret med behagelige sæder i det patenterede Lafuma Batyline-materiale, der er super holdbart.

Horizon stolens stel er produceret i galvaniseret stål og designet i en fin, simplistisk form. Armlænet gør stolen ekstra behagelig at sidde i, uden at stolen fylder meget. Bagerst på stolens sæde er der et smart håndtag, som gør stolen nem at håndtere og stable. Stolen er letvægt, så det ikke kræver mange kræfter at flytte stolene, og stoffet og stellet er UV-resistent.

Horizon-serien er skabt til erhverv, men designet er også oplagt til terrassen eller sommerhuset, da møblerne kan stables og flyttes nemt og hurtigt. Stolene kan stables i sæt af 6 styk.

Specifikationer:
Farve: Storm - mørkegrå


Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Horizon storm stol
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Horizon storm stol

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på