Lafuma Cocoon Céladon

3.420,00 DKK
Levering: 1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
LFM2970-9270

Lafuma Cocoon havestol i Céladon farve

Cocoon er en eksklusiv serie fra franske Lauma. Stellet er lavet i kraftigt 2,5 mm galvaniseret titanium, der holder til at stå ude i alt slags vejr. Betrækket og puderne er lavet i Lafumas patenterede HEDONA Batyline® materiale, som tåler UV-stråling, frost og kraftig varme. Altså en havestol, som kan stå ude hele året uden at tage skade. 

Batyline® Hedona
Batyline® Hedona er den perfekte kombination mellem teknik, komfort og ikke mindst stil. Med den innovative 3-lags-polstring giver Hedona-hynden maksimal komfort, mens designet samtidig er super moderne. Hedona er let at vedligeholde, er resistent overfor vand samt UV-stråler, hvilket gør at farven ikke falmer. Materialet som er brugt holder formen og kan derfor holde til lidt af hvert.
Hedona® findes kun til Lafuma Privilége, som dermed også er den lækreste serie på alle parametre.

Om Lafuma Mobilier
Lafuma er typisk "Made in France". En super kvalitet kombineret med det eksklusive og enkele design. For Lafuma er komforten i deres møbler det absolut vigtigste. Når du først har siddet i en Lafuma havestol, ved du hvad ægte ergonomi og bekvemmelighed betyder. I over 60 år har Lafuma produceret og udviklet havemøbler i den franske by Anneyron (Drôme). 

Udstilling i Herning
Besøg vores store Lafuma udstilling i Herning. Her kan du prøve møblerne, se farveudvalg og få en snak med vores eksperter. 

Specifikationer:
Materiale: Titanium og HEDONA Batyline® Betræk
Farve: Céladon
Stel: Hvid
Højde: 103 cm Bredde: 84 cm Dybde: 70 cm
Vægt: 8,3 kg

Write Your Own Review
Du anmelder:Lafuma Cocoon Céladon
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Lafuma Cocoon Céladon

Populære Havemøbler

  1. Lafuma 4 stole + Bord
    9.750,00 DKK
  2. Lafuma Cocoon 2 stole + bord
    10.420,00 DKK
  3. Lafuma Transalounge 2 stole + bord
    6.380,00 DKK
Viser butikker tættest på