FORCE Gasgrill Graphite inkl. cover og grillplade


Kampagne: 

Inklusiv cover og grillplade

Special pris 4.995,00 DKK Normalpris 6.193,00 DKK
1 - 3 hverdage Forventet levering:
Varenr
34820008

Everdure Force Gasgrill - Graphite

Gasgrill med 2 individuelle brændere til grillentusiasten, fra Heston Blumenthal.

Michelin-kokken Heston Blumenthal er manden bag grill-serien Everdure. Force gasgrillen har alt det en grillentusiast behøver, for at kunne udfolde sine evner inden for madlavning. Grillen er lavet i aluminium og benytter sig af innovativ teknologi, som sørger for at grillen allerede er klar til brug efter 5 minutter. Med to lækre betjeningsknapper kan du regulere varmen meget nøjagtigt og intuitivt, så du har fuld kontrol over tilberedningen.

Gasgrillen har indbygget termometer i låget, hvilket giver dig mulighed for at grille ved den perfekte temperatur. De to individuelle brændere lader dig grille ved forskellige temperaturer, hvilket er en kæmpe fordel når man har med forskellige tilberedninger at gøre. Det store grill-areal giver en række muligheder for tilberedning af større mængder mad. Force-grillen tillader dig desuden at grille med åbent låg.

Eksklusivt design - supernem at rengøre

Everdure Force har et minimalistisk og tidsløst design, som uden tvivl vil give misundelige blikke fra den anden side af hækken. Den er supernem at rengøre efter brug, så du er sikret en fremragende smag, hver gang. Grillen findes i flere farver og ses her i en flot graphite-grå farve. Force er revolutionerende og innoverende inden for madlavningens kunst. 

Skru helt op for tilbehøret

Klæd dig på, som en ægte masterchef, med Everdure kokkeforklæde i en lækker kvalitet og et praktisk design. Til dig, der elsker at eksperimentere, er denne Everdure grillplade den helt rigtige, til det formål. Lav en lækker frokost omelet på grillen, som nydes på terrasen en dejlig forårsdag. Eller eksperimenter med desserten efter en god middag, og server nogle lækre pandekager med udsøgt topping for dine gæster. Er du nysgerrig efter mere? Så se hele udvalget på Everdure grill tilbehør lige her.   


Specifikationer
Producent: Everdure - by Heston Blumenthal
Farve: Graphite
Materiale: Aluminium
Højde med åbent låg: 1447 mm
Højde med lukket låg: 1067 mm
Dybde: 743 mm
Bredde: 1175 mm
Netto vægt: 29.10kg
Total vægt: 34kg
Hjul: 2 stk
Brændere: 2 stk
Effekt: 2 x 3,21 kW/brænder i alt 6,42 kW
Grill areal: 600 x 420 mm

Write Your Own Review
Du anmelder:FORCE Gasgrill Graphite inkl. cover og grillplade
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:FORCE Gasgrill Graphite inkl. cover og grillplade
Viser butikker tættest på