Enigma 825 pendel

Special pris 15.436,00 DKK Normalpris 18.795,00 DKK
2 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411932919

Louis Poulsen Enigma 825 Pendel med LED

Enigma 825 er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Idéen passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og var en spændende nyfortolkning af flerskærmsystemet. Med den anderledes tilgang til flerskærmssystemet har Shoichi Uchiyama skabt en moderne lampe, som skaber et behageligt, blændfrit lys - en selvfølge for alle Louis Poulsen pendlerne.

Enigma 825 udfordrer nærmest tyngdekraften, når man iagttager den smukke pendel på afstand. De syv skærme svæver tilsyneladende helt frit under lyskilden. Går du tættere på lampen, opdager du de diskrete wires, som holder lampens skærme i perfekt position. Enigma betyder "gåde" og med designet har Shoichi Uchiyama netop formået at skabe en pendel som lever fuldt ud op til Louis Poulsen vision om en funktionel belysning med blændfrit lys, men i et fascinerende anderledes og nytænkende design. I Enigma pendlen præsenteres japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelhed.

Enigma 825 er en storebror til bl.a. Enigma 425 Pendlen. Det er en lampe, der passer til den moderne indretning, da den giver et funktionelt og behageligt nedadrettet lys, der samtidig skaber et diffust lys omkring lampens skærmen. Lampen hænger flot enkeltvis, men i større rum kan man desuden have flere hængende i smukke rækker, mens de kan hænges flere sammen i trappeopgange.

Enigma 825 pendlen med LED

Enigma 825 pendlen fra Louis Poulsen kommer med indbygget 57W LED med en lumen på 5883. LED-lyskilden har en kelvin på 3000 og giver derfor et flot, hvidt lys med en optimal farvegengivelse.

Historien om Shoichi Uchiyama
Shoichi Uchiyama (1947). Uddannet på YMCY, Institute of Design i Tokyo. Indehaver af firmaet Shoichi Uchiyama Design Office (1977) med speciale i lysdesign. Shoichi Uchiyama har vundet flere priser, blandt andet den tyske IF Design Award og den japanske Good Design Award.

Specifikationer
Design: Shoichi Uchiyama. 
Materiale: Skærme i matlakeret akryl, kegle i børstet og lakeret aluminium. 
Farve: Hvid
Diameter: 82,5 cm.
Højde: 155 cm.
Ledningslængde: 4m 
Vægt: Maks. 10 kg 
Lyskilde: indbygget LED-lyskilde: 57W
Kelvin: 3000 Kelvin
Lumen: 5882
IP-klasse: IP20

Write Your Own Review
Du anmelder:Enigma 825 pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Enigma 825 pendel
Viser butikker tættest på