Enigma 545 pendel

Special pris 5.875,00 DKK Normalpris 7.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411933336

Louis Poulsen Enigma 545 Pendlen

Enigma 545 er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Idéen passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og var en nyfortolkning af flerskærmsystemet. Netop den spændende fortolkning af flerskærmssystemet sikrer at den moderne formede pendel skaber et blændfrit lys - et særligt kendetegn for alle Louis Poulsen pendler.

Enigma 545 udfordrer nærmest tyngdekraften, når man iagttager den imponerende pendel på afstand. De fem organisk formede skærme svæver tilsyneladende helt frit under lyskilden. Går du tættere på lampen, opdager du de diskrete wires, som holder lampens skærme i perfekt position. Enigma betyder "gåde" og med designet har Shoichi Uchiyama netop formået at skabe en lampe som lever fuldt ud op til Louis Poulsen visionen om funktionel belysning med et blændfrit lys, men holdt i et fascinerende anderledes og nytænkende design.

Enigma 545 pendlen til spisebordet og opholdsrum

Enigma pendlen er en smuk og stilet større spisebordslampe til den moderne indretning, da den giver et funktionelt og behageligt nedadrettet lys, der samtidig skaber et diffust lys omkring lampens skærme. Lampen hænger flot enkeltvis og er flot til større runde borde. Er bordet langt, kan det være en flot løsning med to pendler, der hænger med ca. 1,5 - 2 meter fra hinanden (afhængigt af bordets længde). Enigma 545 pendlen er desuden en flot lampe i opholdsrum og stue, hvor den kan bruges som funktionel, men behagelig, belysning i hjørnet af rummet ved lænestol eller loungeområde, eller som en skulpturel stuebordslampe i stuer med god plads omkring sofa-arrangementet. Særligt i højloftede rum, kan Enigma 545 stå flot ud i indretningen, da den med sin imponerende højde på knap 1 meter indtager sin plads i indretning på flot vis. Som alle pendler fra Louis Poulsen lever Enigma op til kravet om et blændfrit lys; dette er en stor fordel omkring spisebordet og i stuens hyggelige områder.

Vælg den rette lyskilde til din nye Enigma

Har du bagkantsdæmper i stikkontakten og ønsker du at skabe den helt rette stemning med belysningen i hjemmet, så vælg en dæmpbar LED pære og opnå en mere fleksibel belysning, fra lyst og klart til varme, komfort og hygge. Er der ikke en bagkantsdæmper i stikkontakten, kan du opnå lignende effekt med LED 3-trins-pæren. Når du benytter en 3-trins-pære, kan du nemt og hurtigt dæmpe lyset i tre niveauer i lampen. For hvert klik på din stikkontakt, justeres lysstyrken i pæren helt automatisk. Der er derfor ingen behov for at monterer en bagkantsdæmper på stikkontakten - det kan nemt og hurtigt klares med en 3-trins-pære og en helt almindelig stikkontakt. Ønsker du ikke at kunne justere og dæmpe din belysning, så medfølger der altid en helt almindelig LED pære med i købet, når du køber dine Louis Poulsen produkter hos Jensen Company.

Historien om Shoichi Uchiyama

Shoichi Uchiyama (1947). Uddannet på YMCY, Institute of Design i Tokyo. Indehaver af firmaet Shoichi Uchiyama Design Office (1977) med speciale i lysdesign. Shoichi Uchiyama har vundet flere priser, blandt andet den tyske IF Design Award og den japanske Good Design Award.

Enigma er japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelhed. Navnet betyder "gådefuld", hvilket henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand.

Specifikationer

Design: Shoichi Uchiyama. 
Materiale: Skærme i matlakeret akryl, kegle i børstet og lakeret aluminium. 
Dimension: Diameter 545mm, højde 970mm.
Ledningslængde: 3 meter 
Vægt: Maks. 2 kg. 
Klasse: IP20 Godkendt
Lyskilde: Maks. 75W GU10 
Energiklasse: A - D

Inklusiv anbefalet LED-pære.

Se reservedele til lampen her

Write Your Own Review
Du anmelder:Enigma 545 pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Enigma 545 pendel

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  4.995,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.880,00 DKK Normalpris 3.695,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  5.995,00 DKK
 4. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
Viser butikker tættest på