Enigma 425 pendel, Sort

Special pris 3.575,00 DKK Normalpris 4.895,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411933961

Louis Poulsen Enigma 425 Pendlen i Sort

Enigma 425 pendlen er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003, og nu præsenteres den smukke og anderledes pendel også i sort. Enigma i sort understreger særligt det svævende og arkitektoniske udtryk, som designet skaber. De mørke skærme står i flot kontrast til lyset og tilfører et særligt skulpturelt udtryk.

Enigma 425 pendlen udfordrer nærmest tyngdekraften, når man iagttager den smukke pendel på afstand. De fire skærme svæver tilsyneladende frit under lyskilden. Går du tættere på pendlen, ser du de diskrete wires, som holder lampens skærme i perfekt position i forhold til lyskilden. Enigma betyder "gåde" og med designet har Shoichi Uchiyama netop formået at skabe en pendel som lever fuldt ud op til Louis Poulsen visionen om funktionel belysning med blændfrit lys, men i et fascinerende anderledes og nytænkende design.

Enigma 425 pendlen i sort - til spisebord og opholdsrum

Enigma 425 pendlen er en smuk og stilet spisebordslampe i den moderne bolig, da den giver et funktionelt og behageligt nedadrettet lys, som samtidig skabe et diffust lys omkring lampens skærme. Lampen hænger flot enkeltvis, men er bordet større, kan det være en flot løsning med to pendler, der hænger med ca. 1 - 1,5 meter fra hinanden (afhængigt af bordets længde). Enigma pendlen er desuden en flot lampe i opholdsrum og stue, hvor den kan bruges som funktionel, men behagelig belysning i hjørnet af rummet ved lænestol eller loungeområde, eller som stuebordslampe i stuer med god plads omkring sofa-arrangementet. Som alle pendler fra Louis Poulsen lever Enigma op til kravet om et blændfrit lys; en stor fordel omkring spisebordet og i stuens hyggelige områder.

Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé med skærme hængende i ultratynde wires, der giver et transparent, svævende og let udtryk. Idéen passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og dette var en spændende nyfortolkning af flerskærmsystemet, som er kendetegnende for flere af Louis Poulsens lampeserier. Netop flerskærmsystemet sikrer at lyset fra lampen er funktionelt, men blændfrit, og et af kendetegnene for Louis Poulsen lamper er, at armaturet i lampen aldrig må være synligt - hvilket også gør sig gældende ved Enigma 425 i sort og hvid. Mens Enigma 425 med hvide skærme skaber et diffust og blændfri lys i det smukke design, vil den sorte Enigma 425 skabe et særligt kunsterisk udtryk, da de sorte, svævende skærme står i spændende kontrast til lyset, der strømmer ned fra lyskilden over de fire skærme.

Navnet Enigma (gåde/gådefuld) henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand. I pendlen kombineres japansk yndefuldhed med skandinavisk enkelhed og rene linjer - resultatet indbyder til nærmere udforskning og giver desuden et behageligt og funktionelt lys. 

Enigma pendlen fås i to størrelser og to farver - dette er den mindste udgave i sort.

Vælg den helt rigtige lyskilde til din Enigma

Har du bagkantsdæmper i din stikkontakt og ønsker du at skabe den rette atmosfære med belysningen i hjemmet, så vælg en dæmpbar LED pære og opnå en mere fleksibel belysning, fra lyst og klart til varme, komfort og hygge. Har du ikke bagkantsdæmper i din stikkontakt, kan du opnå en lignende effekt med LED 3-trins-pære. Når du benytter en 3-trins-pære, kan du nemt og hurtigt dæmpe lyset i tre niveauer i din nye lampe. For hvert klik på din stikkontakt, justeres lysstyrken i pæren helt automatisk. Der er derfor ingen behov for at monterer en bagkantsdæmper på din stikkontakt - det kan klares med 3-trins-pæren og en helt almindelig stikkontakt. Ønsker du ikke at kunne justere og dæmpe belysningen, så medfølger der altid en almindelig LED pære med i dit køb, når du køber Louis Poulsen produkter hos Jensen Company.Historien om Shoichi Uchiyama

Shoichi Uchiyama (1947) er uddannet på YMCY, Institute of Design i Tokyo. Indehaver af firmaet Shoichi Uchiyama Design Office (1977) med speciale i lysdesign. Shoichi Uchiyama har vundet flere priser, blandt andet den tyske IF Design Award og den japanske Good Design Award.Specifikationer

Design: Shoichi Uchiyama. 
Materiale: Skærme i sort akryl, kegle i børstet, sort vådlakeret aluminium. 
Farve: Sort
Dimension: Diameter 422 mm, højde 740 mm
Ledningslængde: 3 m 
Vægt: Maks. 1,3 kg 
Klasse: IP20 Godkendt
Lyskilde: GU10, Maks. 20W (inkluderet alm. LED-lyskilde)
Energiklasse: A - D

Inklusiv almindelig LED lyskilde.

Write Your Own Review
Du anmelder:Enigma 425 pendel, Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Enigma 425 pendel, Sort
Viser butikker tættest på